Verkoopdatum Fase 5 bekend! Kom je langs?

Yes! Donderdag 7 april om 15.00 uur start de verkoop van Fase 5 in Canterbury.

Het gaat om 16 eengezinswoningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen. Wil je weten hoe de verkoop werkt? Dit hebben we in een stappenplan uitgeschreven. Lees de aankoopprocedure.

Wees welkom op ons verkoopevent

Vanaf donderdag 7 april om 15.00 uur vind je de brochure, prijslijst, technische omschrijvingen en optiemogelijkheden op de website. Alles wat je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken. Bovendien ben je van harte welkom op ons verkoopevent. Voel je welkom tussen 16.00 – 19.00 uur op ons verkoopevent in het Tudorhouse en kom als eerste de brochure ophalen. Uiteraard heb je de mogelijkheid al je vragen te stellen. We staan te popelen om je alles over deze woningen die in TudorPark te vertellen. Woon je vlakbij? Kom vooral op de fiets en neem nog een kijkje in de wijk! De inschrijving sluit op vrijdag 15 april om 09.00 uur. Neem thuis op je gemak alles door en neem contact op met het verkoopteam voor aanvullende vragen.

Waar: Tudorhouse, Bennebroekerweg 609, Hoofddorp
Wanneer: donderdag 7 april tussen 16.00- 19.00 uur 

Heb je vragen? Bel of mail het verkoopteam. Zij helpen jou graag.

De 14 circulaire eengezinswoningen zijn helaas nog niet gereed om in verkoop te gaan. Zodra hiervoor een verkoopdatum bekend is, ben je de eerste die het hoort!

Neem contact op Plan een oriëntatiegesprek De aankoopprocedure