De Duurzaamheidshypotheek

Kopers (en ook potentiële kopers) van een woning in TudorPark kunnen profiteren van de uitgebreide kennis en mogelijkheden van het team van NEXTHome Nieuwbouwhypotheken, hypotheekpartner van Dura Vermeer. De woningen in TudorPark worden duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek.

NEXTHome

NEXTHome is de hypotheekpartner van Dura Vermeer. Dag in, dag uit en 24/7 begeleiden de mensen van NEXTHome onze kopers financieel. Dit is hun enige dagtaak. Wij noemen dit ‘dedicated consultants’. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome hebben niet alleen alle specifiek benodigde kennis over nieuwbouwhypotheken, maar ook over onze nieuwbouwprojecten. Dat maakt het hele hypotheekproces prettig, persoonlijk en professioneel. Wij adviseren om in gesprek te gaan met NEXTHome. Een nieuwbouwhypotheek is echt een aparte tak van sport, daarom wil je natuurlijk met een specialist aan tafel.

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met jouw Hypotheekspecialist van NEXTHome te kijken naar je individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heb je, welke opties en extra’s zou je graag willen en wat worden dan de maandlasten? Dat is belangrijke informatie die je graag wilt hebben, voordat je aan het definitieve koopproces begint.

De Duurzaamheidshypotheek

De woningen in TudorPark worden duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome helpen je maximaal te profiteren van de voordelen die je als koper van een woning in TudorPark krijgt. Een greep uit deze voordelen:

VOORDELEN

  • Extra hypotheekrentekorting én een hogere leencapaciteit, omdat je een energiezuinige woning koopt
  • Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren
  • Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw
  • Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben
  • Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel hypotheek Aflossingsvrij
  • Advies- en bemiddelingskosten voor jouw hypotheek slechts € 975,-

Belangrijk: NEXTHome is een onafhankelijke tussenpersoon. Er wordt altijd gezocht naar de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie.

NEXTHome kan jouw hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers van NEXTHome behoren o.a. Triodos Bank, ABN AMRO, Obvion, Aegon en Nationale Nederlanden.

Extra voordeel met de Energiebespaarlening van Triodos

De woningen in Canterbury Fase 6 zijn energieneutraal. Daarmee zijn ze energiezuiniger dan het Bouwbesluit eist. Ook zijn alle woningen uiteraard aardgasvrij. Deze combinatie heeft een bijzonder prettige uitwerking op je energierekening. Het Klimaatpakket (waaronder de warmtepomp) dat hiervoor zorgt kun je als koper huren of kopen. Als je het pakket koopt kun je dit meefinancieren in de hypotheek.

Bij een hypotheek van Triodos geldt: hoe energiezuiniger je huis, hoe lager je rente. Goed nieuws dus voor kopers van een woning in TudorPark. Bijkomend extra voordeel is dat als je het Klimaatpakket koopt (wat de meeste kopers doen),  je binnen jouw Triodos hypotheek een Triodos Energiebespaarlening kunt aanvragen tegen 0% rente. Dit betekent dat je het Klimaatpakket meefinanciert zonder hiervoor rente te betalen. Deze aanbieding geldt tot nader order. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome vertellen je er graag alles over!

Wil je op voorhand al meer weten over de financiële voordelen en wat je maandlasten ongeveer gaan worden? Neem dan contact op voor een oriëntatiegesprek en weet snel waar je aan toe bent. Bij een positieve uitkomt krijg je voorrang op de toewijzing van Canterbury Fase 6.

Wil je meer weten of gelijk een afspraak maken? Bel 0186-745772 en vraag naar Richard, de Hypotheekspecialist voor TudorPark. Mailen kan uiteraard ook: r.stolwijk@nexthome.nl. Meer informatie vind je op nexthome.nl.

Voor een afspraak ben je altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een bel- of digitale afspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn gratis en vrijblijvend.