De Duurzaamheidshypotheek

Het kopen van een woning is waarschijnlijk de grootste emotionele aankoop in je leven en er komt veel bij kijken. De koop van een nieuwbouwwoning levert vaak meerdere vraagstukken op over de woning zelf, maar ook financieel. Bij Dura Vermeer laten we je er niet alleen voor staan, je krijgt je eigen team om je heen. De financiële coaches van NEXTHome, hypotheekpartner van Dura Vermeer, helpen je graag met de financiering, het inrichten van je hypotheek én de verkoop van je huidige woning.

Oriënteer je en krijg voorrang

In een vrijblijvend oriëntatiegesprek met hypotheekpartner NEXTHome maak je kennis met één van de financiële coaches van NEXTHome. Het eerste contact met een financiële coach is altijd een (digitaal) oriëntatiegesprek. Hierin maak je kennis met elkaar en verken je samen uitgebreid de financiële mogelijkheden. Gespreksonderwerpen zijn onder andere de rentestrategie voor je nieuwe hypotheek, het meenemen van je bestaande hypotheekrente en het bespreken van de maandlasten.

Plan een oriëntatiegesprek en krijg voorrang bij de toewijzing
Je kunt kosteloos en vrijblijvend een oriëntatiegesprek aangaan met NEXTHome. In zo’n oriëntatiegesprek wordt bekeken of een hypotheek voor jou haalbaar (qua hoogte) en betaalbaar (dat bepaal je zelf aan de hand van de maandlast) is. Bij een positieve uitslag krijg je voorrang bij de toewijzing, maar ook na de toewijzing, als er nog woningen beschikbaar zijn, kun je bij ons terecht.

Je hypotheek laten verzorgen door NEXTHome
Indien je dit wenst kan NEXTHome jouw hypotheek volledig voor je verzorgen. Een nieuwbouwhypotheek is namelijk een aparte tak van sport. De financiële coaches van NEXTHome hebben ruime ervaring in het verzorgen van nieuwbouwhypotheken en zijn volledig toegewijd aan het project TudorPark.

DE VOORDELEN VAN NEXTHOME:

  • Korte lijnen met Dura Vermeer
  • Oplossingen voor dubbele lasten tijdens de bouw
  • Extra’s en upgrades volledig mee te financieren
  • Vergelijk van diverse duurzaamheidshypotheken
  • Advies- en bemiddelingskosten slechts € 1.375,-

Belangrijk: NEXTHome is een onafhankelijke tussenpersoon. Er wordt altijd gezocht naar de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie.

NEXTHome kan jouw hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers van NEXTHome behoren o.a. Triodos Bank, ABN AMRO, Obvion, Aegon en Nationale Nederlanden.

Extra voordeel met de Energiebespaarlening van Triodos

De woningen in Canterbury Fase 6 zijn energieneutraal. Daarmee zijn ze energiezuiniger dan het Bouwbesluit eist. Ook zijn alle woningen uiteraard aardgasvrij. Deze combinatie heeft een bijzonder prettige uitwerking op je energierekening. Het Klimaatpakket (waaronder de warmtepomp) dat hiervoor zorgt kun je als koper huren of kopen. Als je het pakket koopt kun je dit meefinancieren in de hypotheek.

Bij een hypotheek van Triodos geldt: hoe energiezuiniger je huis, hoe lager je rente. Goed nieuws dus voor kopers van een woning in TudorPark. Bijkomend extra voordeel is dat als je het Klimaatpakket koopt (wat de meeste kopers doen),  je binnen jouw Triodos hypotheek een Triodos Energiebespaarlening kunt aanvragen tegen 0% rente. Dit betekent dat je het Klimaatpakket meefinanciert zonder hiervoor rente te betalen. Deze aanbieding geldt tot nader order. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome vertellen je er graag alles over!

Wil je op voorhand al meer weten over de financiële voordelen en wat je maandlasten ongeveer gaan worden? Neem dan contact op voor een oriëntatiegesprek en weet snel waar je aan toe bent. Bij een positieve uitkomt krijg je voorrang op de toewijzing van Canterbury Fase 6.

Wil je meer weten of gelijk een afspraak maken? Bel 0186-745772 en vraag naar Richard, de Hypotheekspecialist voor TudorPark. Mailen kan uiteraard ook: r.stolwijk@nexthome.nl. Meer informatie vind je op nexthome.nl.

Voor een afspraak ben je altijd welkom op kantoor, maar uiteraard behoort een bel- of digitale afspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn gratis en vrijblijvend.