Profiteer van kennis en extra mogelijkheden

Kopers (en ook potentiële kopers) van een woning in TudorPark kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van het team van NEXTHome Nieuwbouwhypotheken. Zo worden de woningen in TudorPark duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. Bekijk meer informatie over de Duurzaamheidshypotheek.

Over NEXTHome

NEXTHome is onze partner in hypotheken. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome hebben niet alleen alle specifiek benodigde kennis over nieuwbouwhypotheken, maar ook over onze nieuwbouwprojecten. Dat maakt het hele hypotheekproces prettig, persoonlijk en professioneel.

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met je Hypotheekspecialist van NEXTHome te kijken naar je individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heb je, welke opties en extra’s zou je graag willen en wat worden dan de maandlasten? Dit is belangrijke informatie om te weten. Vanzelfsprekend bepaal je zelf waar je je uiteindelijke hypotheek afsluit.

Belangrijk om te weten: NEXTHome is een onafhankelijke tussenpersoon. Er wordt altijd gezocht naar de beste oplossing in jouw persoonlijke situatie, waarbij NEXTHome jouw hypotheek kan onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken.

Wat is een Duurzaamheidshypotheek?

De woningen in TudorPark komen in aanmerking voor de Duurzaamheidshypotheek. Hiermee profiteer je van speciale voorwaarden en condities, zoals lagere rentes, betere voorwaarden en een hogere leencapaciteit.

Wat zijn de kosten van het afsluiten van een hypotheek bij NEXTHome?

De advies- en bemiddelingskosten voor een hypotheek via NEXTHome bedragen voor kopers van TudorPark € 800,-.

Waar kan ik meer vinden over NEXTHome?

Op de website nexthome.eu lees je alles over NEXTHome Nieuwbouwhypotheken, je ziet het team en leest alvast het e.e.a. over je voordelen. Wil je vooraf alvast telefonisch contact hebben over de werkwijze en je mogelijkheden? Bel 0186-745772 en vraag naar Michel of Richard. Dit zijn je Hypotheekspecialisten voor TudorPark.