TudorPark: wonen in Tudorstijl

De karakteristieke Engelse Tudor bouwstijl maakt dit nieuwbouwproject echt uitzonderlijk. Herkenbaar zijn de steile daken met vlakke pannen, ramen met roede-verdelingen en opvallende schoorstenen. Alle woningen zijn met gevoel voor detail gebouwd. Eenmaal binnen geniet je van de ruimte en het comfort. Deze onderscheidende architectuur komt ook terug in het omliggende landschap. Een kronkelig lint van groen en water loopt als een ader door TudorPark. Geen recht toe recht aan nieuwbouwwijk dus. TudorPark is met recht anders. Benieuwd? Kom langs in het Tudorhouse, pak een Tudorfiets en ontdek zelf deze mooie romantische wijk!

Waan je in een romantisch Engels dorp

Hoewel er talloze boeken zijn geschreven over Tudor en haar geschiedenis, is de beleving pas compleet wanneer je door het Engelse plaatsje Chester wandelt. Chester ademt de originele Tudor architectuur, een bron van inspiratie voor vele architecten. De vele elementen uit de Tudorstijl zijn verwerkt in het ontwerp van TudorPark. De romantische architectuurstijl van de oorspronkelijke Tudorplaatsen is direct herkenbaar, maar op een hedendaagse manier toegepast. Hierdoor voldoen de huizen aan de hoge eisen die we vandaag de dag aan ons thuis stellen.

Landelijk, maar dichtbij de stad

TudorPark biedt je de ruimte en sfeer van een fraai plattelandsdorp maar dan midden in de Randstad. Restaurants, winkels, scholen en sportfaciliteiten vind je op steenworp afstand. Hardlopen of recreëren doe je bij de Toolenburger Plas. Maar je bent ook zo op het strand, in Haarlem, in Amsterdam, Amstelveen of op Schiphol. Centraler kan bijna niet!

Een rijke variatie van nieuwbouwwoningen is inmiddels gebouwd. De bewoners genieten van wonen in een wijk met een heel eigen signatuur: die van het Engelse landschap met vorstenhuizen in Tudorstijl. Ze zijn trots op hun huis en genieten van de goede bereikbaarheid, voorzieningen in de buurt en de natuur om de hoek.

Wonen in TudorPark

De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de realisatie van TudorPark (ca. 1.350 nieuwbouwwoningen). Inmiddels hebben we al veel nieuwe bewoners welkom mogen heten en groeit en bloeit de wijk volop. Er zijn maar liefst 8 deelplannen verkocht en na ongeveer 10 jaar nadert TudorPark haar voltooiing. Door het grote aanbod in type, grootte en uitstraling van haar woningen, biedt TudorPark een thuis voor iedereen.

Ontdek meer over deze bijzondere wijk door ons magazine te lezen! Het magazine vertelt het verhaal van TudorPark, waarin je kennismaakt met de ‘building heroes’, de ervaringen van bewoners leest en meer te weten komt over de totstandkoming van de architectuur. Test je scherpte: Kun je zien welke afbeelding een render is en welke een werkelijke foto? Nieuwsgierig geworden? Klik hier: https://bit.ly/TudorPark_magazine

Klik op op de afbeelding om in te zoomen. Canterbury Fase 5 is omkaderd.
(30 eengezinswoningen, 10 twee-onder-een kapwoningen en drie vrije kavels aan de Bennebroekerweg)