TudorPark: wonen in Tudorstijl

De karakteristieke Engelse Tudor bouwstijl maakt dit nieuwbouwproject echt uitzonderlijk. Herkenbaar zijn de steile daken met vlakke pannen, ramen met roede-verdelingen en opvallende schoorstenen. Alle woningen zijn met gevoel voor detail gebouwd. Eenmaal binnen geniet je van de ruimte en het comfort. Deze onderscheidende architectuur komt ook terug in het omliggende landschap. Een kronkelig lint van groen en water loopt als een ader door TudorPark. Geen recht toe recht aan nieuwbouwwijk dus. TudorPark is met recht anders. Benieuwd? Kom langs in het Tudorhouse, pak een Tudorfiets en ontdek zelf deze mooie romantische wijk!

Landelijk, maar dichtbij de stad

TudorPark biedt je de ruimte en sfeer van een fraai plattelandsdorp maar dan midden in de Randstad. Restaurants, winkels, scholen en sportfaciliteiten vind je op steenworp afstand. Hardlopen of recreëren doe je bij de Toolenburger Plas. Maar je bent ook zo op het strand, in Haarlem, in Amsterdam, Amstelveen of op Schiphol. Centraler kan bijna niet!

Een rijke variatie van nieuwbouwwoningen is inmiddels gebouwd. De bewoners genieten van wonen in een wijk met een heel eigen signatuur: die van het Engelse landschap met vorstenhuizen in Tudorstijl. Ze zijn trots op hun huis en genieten van de goede bereikbaarheid, voorzieningen in de buurt en de natuur om de hoek.

Wonen in TudorPark

In TudorPark worden uiteindelijk circa 1350 nieuwbouwwoningen gebouwd, geïnspireerd op de Engelse Tudorstijl. Een groot deel van de wijk is inmiddels bewoond. Door het grote aanbod in type, grootte en uitstraling van haar woningen, biedt TudorPark een thuis voor iedereen. Vanzelfsprekend worden de woningen gefaseerd verkocht. Op de pagina ‘Planning’ lees je meer informatie over het huidige- en toekomstige woningaanbod.

Klik op op de afbeelding om in te zoomen. Canterbury Fase 5 is omkaderd.
(30 eengezinswoningen, 10 twee-onder-een kapwoningen en drie vrije kavels aan de Bennebroekerweg)