De laatste kans op een woning in TudorPark

Canterbury is het prachtige slotstuk van TudorPark. Je vindt de wijk aan de oostkant van TudorPark. Canterbury is een groot gebied met een divers woningaanbod, waaronder ca. 140 koopwoningen. De eerste 3 fasen zijn met succes verkocht en dit voorjaar start de verkoop van Fase 4 en Fase 5. Fase 4 bestaat uit 18 appartementen en in Fase 5 komen 40 grondgebonden woningen. Je hebt de keuze uit een twee-onder-een-kapwoning, traditionele eengezinswoning of industriële eengezinswoning welke geheel circulair is. Er is volop variatie in type, grootte en ligging waardoor je echt wat te kiezen hebt. Of we het beste voor het laatst bewaard hebben? Oordeel zelf!

Geschiedenis

Canterbury verwijst naar een middeleeuwse stad in Zuidoost-Engeland. Als je hier rondloopt, lees je de rijke geschiedenis af aan de vele Tudorhuizen. Van simpel tot heel gedetailleerd. Deze fantastisch mooie plek die bekendstaat om de kathedraal is nu een bedevaartsoord én studentenstad. De architecten vonden in Canterbury volop inspiratie om tot het ontwerp van de woningen te komen.

Canterbury

Het Engelse karakter van toen zie je terug in de architectuur en de landschappelijke en waterrijke opzet. Zelfs bij de straatlantaarns en het straatmeubilair is de chique Tudorstijl doorgevoerd. De brede lanen langs de singels met bomen en groene oevers geven de buurt een rustige, chique uitstraling. Door de kronkelende wegen wordt hardrijden bijna onmogelijk. Hier krijgen kinderen alle ruimte om lekker buiten te spelen en nieuwe vriendjes te maken.

Canterbury Fase 5

Een gasrekening die door het plafond gaat? Niet in Canterbury Fase 5. Aan een van de vele lanen die TudorPark rijk is, komen in deze laatste fase 30 energieneutrale eengezinswoningen.  Zoek je een huis met veel karakteristieke details, veel leefruimte en een lekkere tuin met goede zonligging? Dan vind je hier je droomwoning. Ten zuiden van TudorPark, gelegen aan de Bennebroekerweg, komen 10 twee-onder-een-kapwoningen in verschillende types die onderling ook weer van elkaar verschillen door bijzondere elementen als een puntgevel, muurkapel of vakwerkverdeling. Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt? Kies dan voor een van de 3 vrije kavels. De inschrijving voor een woning in Canterbury Fase 5 is inmiddels gesloten. De 14 circulaire eengezinswoningen zijn helaas nog niet gereed om in verkoop te gaan. Zodra hiervoor een verkoopdatum bekend is, ben je de eerste die het hoort!

Heb je vragen? Misschien staat jouw vraag bij de meest gestelde vragen of bel/mail het verkoopteam. Zij helpen jou graag.

Het woningaanbod De aankoopprocedure Inschrijven FAQ