De laatste kans op een woning in TudorPark

Canterbury is het prachtige slotstuk van TudorPark. Je vindt de wijk aan de oostkant van TudorPark. Canterbury is een groot gebied met een divers woningaanbod, waaronder ca. 140 koopwoningen. De eerste 5 fasen zijn met succes verkocht, de 14 allerlaatste woningen worden op dit moment verkocht.

Canterbury: woningen met romantische architectuur

De veertien woningen in fase 6, de laatste fase van Canterbury, worden gasloos en energieneutraal. Ze krijgen de bijzondere, romantische Tudorarchitectuur, genoemd naar de bouwstijl die eeuwen geleden onder het Engelse vorstenhuis Tudor gemeengoed was. Vakwerk, dwarskappen, lange schoorstenen, bijzonder metselwerk, erkers, dak- en muurkapellen en witaccenten kenmerken deze bijzondere bouwstijl. Het project is vernoemd naar de gelijknamige middeleeuwse stad in het zuidoosten van Engeland, waar nog veel Tudorhuizen bewaard zijn gebleven.

Inschrijving laatste fase Canterbury gesloten

Een gasrekening die door het plafond gaat? Niet in de laatste veertien eengezinswoningen van Canterbury. Deze energieneutrale woningen zorgen voor een lagere energierekening dan je waarschijnlijk gewend bent. De eengezinswoningen zijn er in zes verschillende typen en de woningen hebben een woonoppervlak dat varieert tussen de 143 en 155 m². In basis hebben de woningen al een uitbouw van 1,80 meter, dus daar hoef je niet meer over na te denken. De fijne tuinen liggen op het westen of zuidwesten en bieden daardoor tot in de late uurtjes een plek in de zon. De grootte van de kavels gaat van 154 naar 259 m². De woningen zijn inmiddels toegewezen, je kunt je aanmelden als reservekandidaat.

Volop mogelijkheden voor eigen woonwensen

De veertien woningen hebben in de basis een riante living, drie slaapkamers en een eigen parkeerplaats met optie voor een laadpuntvoorbereiding. Maar je kunt met allerlei opties een geheel eigen invulling aan je huis geven. Je koopt de woning inclusief een fraaie keuken met granieten blad en Bosch apparatuur (waaronder een inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging), een luxe badkamer en vloerverwarming. De prijzen beginnen bij 640.000 euro (v.o.n.).

Het verkoopteam Veel gestelde vragen

Niets missen? Meld je aan en blijf op de hoogte!

De woningmarkt is in beweging

Wil jij toekomst-proof wonen en ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt? Vind je duurzaamheid en een betaalbare energierekening belangrijk, maar twijfel je of je de sprong wel moet wagen? Wij helpen je graag op weg.

Toekomst-proof wonen Veel gestelde vragen Contact