De laatste kans op een woning in TudorPark

Canterbury is het prachtige slotstuk van TudorPark. Je vindt de wijk aan de oostkant van TudorPark. Canterbury is een groot gebied met een divers woningaanbod, waaronder ca. 140 koopwoningen. De eerste 4 fasen zijn met succes verkocht en in het tweede kwartaal van dit jaar verwachten we met de allerlaatste woningen in verkoop te gaan.

Canterbury: woningen met romantische architectuur

De veertien woningen in deze laatste fase van Canterbury worden gasloos en energieneutraal. Ze krijgen de bijzondere, romantische Tudorarchitectuur, genoemd naar de bouwstijl die eeuwen geleden onder het Engelse vorstenhuis Tudor gemeengoed was. Vakwerk, dwarskappen, lange schoorstenen, bijzonder metselwerk, erkers, dak- en muurkapellen en witaccenten kenmerken deze bijzondere bouwstijl. Het project is vernoemd naar de gelijknamige middeleeuwse stad in het zuidoosten van Engeland, waar nog veel Tudorhuizen bewaard zijn gebleven.

Update 14 circulaire eengezinswoningen Canterbury Fase 5

Recentelijk hebben wij vernomen dat de partij die de 14 circulaire eengezinswoningen in TudorPark zou bouwen failliet is verklaard. Dit betekent dat het project geen doorgang vindt. Voor alle betrokkenen is dit zeer spijtig en een ongewenste situatie. Alle kopers zijn op de hoogte en Dura Vermeer werkt ondertussen hard aan een alternatief plan, waarbij de mogelijkheid onderzocht wordt om 14 soortgelijke woningen te ontwikkelen en te bouwen. Binnenkort geven we je graag een voorproefje. Naar verwachting start de verkoop van deze allerlaatste woningen in TudorPark in het 2e kwartaal van dit jaar.

Niets missen? Meld je aan en blijf op de hoogte!

Nog een kavel beschikbaar!

Zelf een huis bouwen… wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. In TudorPark is nog 1 vrije kavel aan de Bennebroekerweg te koop. Kavel 1060 is gelegen in Canterbury Fase 5. Ter inspiratie heeft kavelbouwer Allure Bouw een prachtig ontwerp gemaakt incl. prijsopgave. Lekker groot (233 m²) en licht. Uiteraard met eigen oprit. Hier is het fijn thuiskomen. Meer weten? Bel Eric (06 – 53 41 82 75), Bas (06 – 22 50 35 66) of Wieke (06 – 42 68 62 51).

Brochure Prijslijst

De woningmarkt is in beweging

Wil jij toekomst-proof wonen en ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt? Vind je duurzaamheid en een betaalbare energierekening belangrijk, maar twijfel je of je de sprong wel moet wagen? Wij helpen je graag op weg.

Toekomst-proof wonen Veel gestelde vragen Contact