Het slotstuk heet Canterbury

Canterbury is het nieuwste en laatste deelplan dat verkocht en gebouwd wordt in TudorPark. Pak je deze kans om hier een nieuwbouwwoning in Tudorstijl te kopen? Canterbury is een groot gebied met een divers woningaanbod, waaronder 132 koopwoningen. Deze gaan we gefaseerd verkopen. Met deze sneak preview lichten we vast een tipje van de sluier. Of we het beste voor het laatst bewaard hebben? Oordeel zelf! Canterbury ligt naast Brighton Court, aan de oostkant van TudorPark.

Geschiedenis

Canterbury is een middeleeuwse stad in zuidoost Engeland met een rijke geschiedenis en veel Tudorhuizen. Van simpel tot heel gedetailleerd. Deze fantastisch mooie plek staat bekend om de kathedraal en is nu een bedevaartsoord én studentenstad. De Tweede Wereldoorlog raakte de stad behoorlijk, maar gelukkig zijn veel gebouwen blijven staan in de binnenstad. Deze worden nu gekoesterd. De architecten vonden in Canterbury volop inspiratie om tot het ontwerp van de woningen te komen.

Inschrijving Fase 1 gesloten

De inschrijving voor een woning in Fase 1 is zojuist gesloten. Vanwege de grote belangstelling is inschrijven als reservekandidaat niet mogelijk. Heb je je reeds ingeschreven? Dan ontvang je uiterlijk vrijdag aanstaande bericht. In Fase 1 komen 31 betaalbare rijwoningen waarvan er 7 liggen in Brighton Court en 24 in Canterbury. Alle relevante informatie vind je op de website. De koopsom van deze woningen is gemaximaliseerd en gekoppeld aan de NHG grens. In dit geval is dit maximaal € 344.500 v.o.n. in verband met de aanwezige energiebesparende voorzieningen. Zo biedt Dura Vermeer de mogelijkheid om koopwoningen voor starters en midden inkomens te bouwen. De verkoopprocedure- en voorwaarden bekijk je via onderstaande buttons. Lees ze goed.

De verkoopprocedure De verkoopvoorwaarden Bekijk het aanbod

Verkoopplanning Fase 2

Naar verwachting start in juni de verkoop van de tweede fase: 23 eengezinswoningen (waarvan er 6 extra breed zijn) en 8 fraaie twee-onder-een kapwoningen. Dezelfde twee-onder-een kapwoningen verkochten we ook in Brighton Court. Misschien ken je ze wel. De uitwerking van de plannen is in volle gang.

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan, dan laten we je snel meer zien en houden we je op de hoogte. Heb je nu al vragen? Bel of mail het verkoopteam! Zij helpen jou graag.

Neem contact op