De laatste kans op een woning in TudorPark

Canterbury is het prachtige slotstuk van TudorPark. Je vindt de wijk aan de oostkant van TudorPark. Canterbury is een groot gebied met een divers woningaanbod, waaronder ca. 140 koopwoningen. De eerste 4 fasen zijn met succes verkocht en binnenkort start de verkoop van de allerlaatste woningen: 14 circulaire eengezinswoningen. Er is volop variatie in type, grootte en ligging waardoor je echt wat te kiezen hebt. Of we het beste voor het laatst bewaard hebben? Oordeel zelf!

Canterbury: woningen met romantische architectuur

De veertien woningen in deze laatste fase van Canterbury worden gasloos, energie-neutraal en circulair. Ze krijgen de bijzondere, romantische Tudorarchitectuur, genoemd naar de bouwstijl die eeuwen geleden onder het Engelse vorstenhuis Tudor gemeengoed was. Vakwerk, dwarskappen, lange schoorstenen, bijzonder metselwerk, erkers, dak- en muurkapellen en witaccenten kenmerken deze bijzondere bouwstijl. Het project is vernoemd naar de gelijknamige middeleeuwse stad in het zuidoosten van Engeland, waar nog veel Tudorhuizen bewaard zijn gebleven.

Circulaire eengezinswoningen: geen last van torenhoge gasprijzen

Een gasrekening die door het plafond gaat? Niet in de laatste 14 eengezinswoningen van Canterbury. Deze energieneutrale en circulaire woningen zetten een nieuwe standaard. Bijzonder zijn de bouwmethode en de flexibele opzet. De woningen krijgen een stalen constructie, houten vloeren en wanden, en een volledig geïntegreerd energiesysteem met eigen energieopwekking. Meer technische informatie lees je in de veel gestelde vragen. Aan de buitenzijde zien ze eruit als de andere Tudorwoningen. Maar doordat het energiesysteem zich onder de begane grondvloer bevinden, heb je binnen meer ruimte en dat merk je gelijk. Standaard 152 vierkante meter. De veertien woningen hebben in de basis een riante living, vijf slaapkamers en een eigen parkeerplaats met optie voor een laadpunt. Maar je kunt met allerlei opties een geheel eigen invulling aan je huis geven. Minder slaapkamers, maar dan nog groter? Geen probleem. Een extra badkamer met toilet op de tweede verdieping? Kom maar door. Een dakterras op het zuiden? Tot je dienst. Je koopt de woning inclusief energiesysteem, een fraaie SieMatic keuken met Siemens apparatuur, een luxe badkamer en vloerverwarming. 65% van de woningen is inmiddels verkocht, maar er zijn nog enkele woningen te koop.

Open huis vrijdag 28 oktober tussen 17.00 – 19.00 uur

Vrijdag 28 oktober kun je met het verkoopteam in gesprek tijdens een open huis in het Tudorhouse (informatiecentrum) aan de Bennebroekerweg 617 in Hoofddorp. Je bent tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom. Het verkoopteam staat te popelen om je alles over deze bijzondere woningen te vertellen. Alvast de sfeer proeven van de wijk? Dat kan! We geven je graag een rondleiding door TudorPark. Zien we je dan?

Wil je weten of je een woning in deze laatste fase kunt betalen? Vraag dan vrijblijvend een (digitaal) oriëntatiegesprek aan bij NEXTHome. NEXTHome is onze financiële betrokken partner. Maak vandaag nog je afspraak. NEXTHome is te bereiken via 0186-745772 of info@nexthome.nl. Wie weet woon jij volgend jaar in TudorPark.

Prijzen beginnen bij 750.000 euro (v.o.n.). Bekijk het actuele aanbod of bel Wieke (06-42686251), Bas (06-22503566) of Eric (06-53418275) voor meer informatie.

Toekomst-proof wonen Bekijk het actuele aanbod Veel gestelde vragen