De laatste kans op een woning in TudorPark

Canterbury is het prachtige slotstuk van TudorPark. Je vindt de wijk aan de oostkant van TudorPark. Canterbury is een groot gebied met een divers woningaanbod, waaronder ca. 140 koopwoningen. De eerste 5 fasen zijn met succes verkocht en in het tweede kwartaal van dit jaar verwachten we met de allerlaatste woningen in verkoop te gaan.

Canterbury: woningen met romantische architectuur

De veertien woningen in fase 6, de laatste fase van Canterbury, worden gasloos en energieneutraal. Ze krijgen de bijzondere, romantische Tudorarchitectuur, genoemd naar de bouwstijl die eeuwen geleden onder het Engelse vorstenhuis Tudor gemeengoed was. Vakwerk, dwarskappen, lange schoorstenen, bijzonder metselwerk, erkers, dak- en muurkapellen en witaccenten kenmerken deze bijzondere bouwstijl. Het project is vernoemd naar de gelijknamige middeleeuwse stad in het zuidoosten van Engeland, waar nog veel Tudorhuizen bewaard zijn gebleven.

Update laatste fase Canterbury

We horen je denken: “wat is de status van Canterbury fase 5?” We zijn blij dat we kunnen vertellen dat we voor deze laatste 14 woningen in de afrondende fase zijn. Maak kennis met Canterbury Fase 6.

De eerste AI’s zijn binnen en delen we graag met je. Het zou zomaar kunnen dat ze je bekend voorkomen. De afgelopen periode hebben we onderzocht of het mogelijk was om weer eenzelfde soort woning (hout en circulair) aan te bieden. Dat is helaas op deze termijn niet mogelijk gebleken. We hebben er daarom voor gekozen om een van de eerdere succesnummers van TudorPark nogmaals in te passen.

De woningen krijgen een woonoppervlak variërend van circa 143 m² tot 155 m² en hebben in basis al een uitbouw van 1,80 meter, 3 slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. De koopsommen starten bij circa € 640.000 v.o.n.

Als alles volgens planning verloopt start de verkoop eind juni 2023. De bouw begint naar verwachting in maart 2024.

Niets missen? Meld je aan en blijf op de hoogte!

Nog een kavel beschikbaar!

Zelf een huis bouwen… wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. In TudorPark is nog 1 vrije kavel aan de Bennebroekerweg te koop. Kavel 1060 is gelegen in Canterbury Fase 5. Ter inspiratie heeft kavelbouwer Allure Bouw een prachtig ontwerp gemaakt incl. prijsopgave. Lekker groot (233 m²) en licht. Uiteraard met eigen oprit. Hier is het fijn thuiskomen. Meer weten? Bel Eric (06 – 53 41 82 75), Bas (06 – 22 50 35 66) of Wieke (06 – 42 68 62 51).

Brochure Prijslijst

De woningmarkt is in beweging

Wil jij toekomst-proof wonen en ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt? Vind je duurzaamheid en een betaalbare energierekening belangrijk, maar twijfel je of je de sprong wel moet wagen? Wij helpen je graag op weg.

Toekomst-proof wonen Veel gestelde vragen Contact