Het slotstuk heet Canterbury

Canterbury is het nieuwste en laatste deelplan dat verkocht en gebouwd wordt in TudorPark. Pak je deze kans om hier een nieuwbouwwoning in Tudorstijl te kopen? Canterbury is een groot gebied met een divers woningaanbod, waaronder ca. 140 koopwoningen. Deze gaan we gefaseerd verkopen. Met deze sneak preview lichten we vast een tipje van de sluier. Of we het beste voor het laatst bewaard hebben? Oordeel zelf! Canterbury ligt naast Brighton Court, aan de oostkant van TudorPark.

Inschrijving gesloten: 8 eengezinswoningen

De eengezinswoningen zijn energieneutraal met circa 100 m² woonoppervlakte, tuin voorzien van berging, vloerverwarming, warmtepomp en standaard 3 slaapkamers. De woning koop je inclusief complete keuken, sanitair en zonnepanelen. Bekijk het woningaanbod en download alle verkoopdocumentatie op deze website. Prijzen beginnen bij € 479.000 v.o.n.

De digitale verkoop is zojuist gesloten. Alle inschrijvers worden spoedig op de hoogte gebracht. Lees hier de verkoopprocedure.

Coming soon – 18 appartementen Canterbury fase 4

In het naastgelegen energieneutrale appartementengebouw komen 18 starters appartementen. Met een woonoppervlakte van circa 49 m², vloerverwarming, een aparte slaapkamer, badkamer en keuken geven we je graag een goede start. Aan deze appartementen worden verkoopvoorwaarden gesteld. Deze voorwaarden zijn nog in uitwerking. Hierover vertellen we je graag later meer. Naar verwachting start de verkoop van deze woningen begin 2022.

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan en blijf op de hoogte!

Geschiedenis

Canterbury is een middeleeuwse stad in zuidoost Engeland met een rijke geschiedenis en veel Tudorhuizen. Van simpel tot heel gedetailleerd. Deze fantastisch mooie plek staat bekend om de kathedraal en is nu een bedevaartsoord én studentenstad. De Tweede Wereldoorlog raakte de stad behoorlijk, maar gelukkig zijn veel gebouwen blijven staan in de binnenstad. Deze worden nu gekoesterd. De architecten vonden in Canterbury volop inspiratie om tot het ontwerp van de woningen te komen.

Heb je vragen? Bel of mail het verkoopteam. Zij helpen jou graag.

Neem contact op