Het slotstuk heet Canterbury

Canterbury is het nieuwste en laatste deelplan dat verkocht en gebouwd wordt in TudorPark. Pak je deze kans om hier een nieuwbouwwoning in Tudorstijl te kopen? Canterbury is een groot gebied met een divers woningaanbod, waaronder ca. 140 koopwoningen. Deze gaan we gefaseerd verkopen. Met deze sneak preview lichten we vast een tipje van de sluier. Of we het beste voor het laatst bewaard hebben? Oordeel zelf! Canterbury ligt naast Brighton Court, aan de oostkant van TudorPark.

Geschiedenis

Canterbury is een middeleeuwse stad in zuidoost Engeland met een rijke geschiedenis en veel Tudorhuizen. Van simpel tot heel gedetailleerd. Deze fantastisch mooie plek staat bekend om de kathedraal en is nu een bedevaartsoord én studentenstad. De Tweede Wereldoorlog raakte de stad behoorlijk, maar gelukkig zijn veel gebouwen blijven staan in de binnenstad. Deze worden nu gekoesterd. De architecten vonden in Canterbury volop inspiratie om tot het ontwerp van de woningen te komen.

Fase 1: 100% verkocht

Alle woningen in Fase 1 zijn inmiddels verkocht. In Fase 1 komen 31 betaalbare rijwoningen waarvan er 7 liggen in Brighton Court en 24 in Canterbury. De koopsom van deze woningen is gemaximaliseerd en gelijk aan de NHG grens. In dit geval is dit maximaal € 344.500 v.o.n. in verband met de aanwezige energiebesparende voorzieningen. Zo biedt Dura Vermeer de mogelijkheid om koopwoningen voor starters en midden inkomens te bouwen.

Fase 2: 100% verkocht

Alle informatie over de 23 eengezinswoningen en 8 twee-onder-een kapwoningen staat online. De koopsom van een eengezinswoning is vanaf € 510.000 v.o.n. inclusief SieMatic keuken en complete badkamer. De prijzen van de twee-onder-een kapwoningen beginnen bij € 730.000 v.o.n. inclusief SieMatic keuken en luxe badkamer. De inschrijving voor een woning in Canterbury Fase 2 is  gesloten. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Heb je vragen? Bel of mail het verkoopteam. Zij helpen jou graag.

Neem contact op