Maak kennis met Hoofddorp.. lees het TudorPark magazine!

TudorPark, een bijzondere plek om te wonen, ligt om de hoek van Amsterdam en pal aan de Toolenburgerplas. Het winkelcentrum van Toolenburg bevindt zich vlakbij en binnen tien minuten ben je in het centrum van Hoofddorp. Het moderne winkelhart biedt gloednieuwe culturele voorzieningen. In de omgeving van TudorPark zijn diverse basisscholen te vinden, waar kinderen kunnen spelen, leren en opgroeien. Toolenburg herbergt meerdere basisscholen, waarvan de dichtstbijzijnde op slechts 5 minuten fietsafstand in het centrum van Toolenburg ligt. Voor middelbaar onderwijs kunnen kinderen terecht bij een van de 8 middelbare scholen in Hoofddorp.

Volop voorzieningen

Voor dagelijkse boodschappen en meer biedt Winkelcentrum Toolenburg uitkomst, met een divers aanbod zoals een drogisterij, slijter, vishandel, horeca, kledingzaken en supermarkten. Sportliefhebbers kunnen zich uitleven in zwembad Fanny Blankers Koen of op Sportcomplex Koning Willem-Alexander. Met tal van sportclubs in de omgeving is er altijd wel iets passends te vinden, of het nu gaat om hockey, tennis, voetbal of golf (Haarlemmermeersche Golfclub). In Hoofddorp is er ook ruimte voor culturele ontwikkeling, zoals bij Muziekschool Meer-music. Onder leiding van eigenaar Richard Kuijper wordt met enthousiasme gitaar-, zang- en pianoles gegeven.

De voltooiing van project TudorPark in Hoofddorp nadert

TudorPark onderscheidt zich door het groen en water uit de omgeving dat zijn weg vindt in de buurt, terwijl de Engelse vorstenhuisstijl de sfeer van TudorPark bepaalt. Hier vind je een divers aanbod van prachtige woningen in verschillende soorten en maten.  Al vanaf 2013 werkt Dura Vermeer met toegewijde partners aan deze gebiedsontwikkeling. Een mooi moment om bewoners, collega’s en partners aan het woord te laten. Leer de building heroes kennen, lees hoe bewoners de wijk ervaren en kom meer te weten over de totstandkoming van de architectuur in het magazine van TudorPark! Nieuwsgierig geworden?

Lees het nieuwe magazine van TudorPark!