Duurzaam wonen in TudorPark

De karakteristieke Engelse Tudorstijl maakt deze wijk bijzonder en duurzaam. Maar dat niet alleen. Wonen in TudorPark betekent wonen in een wijk van de toekomst. Groen, veilig en energiezuinig. Een landschappelijke opzet met veel water en groen, met een Engels karakter. Dat is wat TudorPark typeert. Tussen de straten in de wijk komt een groene berm en door heel TudorPark slingert straks een breed water. De buurtstraten worden beplant met verschillende boomsoorten. De overgangen van privé naar openbaar gebied worden zo groen mogelijk door het aanplanten van hagen. Kinderen kunnen heerlijk buiten spelen; verspreid door de wijk liggen verschillende kinderspeelplaatsen. Kenmerkend voor TudorPark zijn ook de vele bruggen. De nieuwe wijk telt straks vijf bruggen voor gemotoriseerd verkeer, zeven fietsbruggen en één voetgangersbrug. Ook het ontwerp van deze bruggen is geïnspireerd op de romantische Tudorarchitectuur.

Een eigen identiteit

TudorPark wordt een woongebied waarin alle woningen een eigen identiteit hebben en tegelijkertijd samen één herkenbare, sfeervolle wijk vormen. Het metselwerk bepaalt het beeld van TudorPark: het is rijk aan kleur en textuur. Per blok is één steen dominant en voor het totale project is er een kleine sortering van stenen. Het Q-team waakt over de kwaliteit en beeldkwaliteit van de woningen. Zo is er afgesproken dat ten minste 5 van de 10 Tudorelementen in een ontwerp terug dient te komen, zoals gemetselde schoorstenen, ramen met roedeverdelingen, balken zichtbaar in de gevel, zadeldaken met een dakhelling van 50 graden en trapgevels.

Gasloos

Samen met Klimaatgarant verminderen we het energieverlies. Dit betekent op elke verdieping vloerverwarming. Naast een lage energierekening en een optimaal wooncomfort betekent het ook veel hypotheekvoordelen. Benieuwd naar de voordelen? Neem dan contact op met onze hypotheekpartner; NEXTHome Nieuwbouwhypotheken.

Hoe werkt een warmtepomp? Meld je aan en blijf op de hoogte! Over NEXTHome