Windsor Court: uniek in vele opzichten

Binnenkort start de verkoop van Windsor Court. Een prachtig duurzame buurt dat iets unieks toevoegt aan TudorPark. Allereerst wordt dit het eerst gasloze project in TudorPark. Daarbij wordt er zo gebouwd dat de woningen een EPC van 0 hebben. Dit betekent een heel lage energierekening én veel hypotheekvoordelen.

Windsor Court ligt aan de noordzijde tegen Nassaupark aan en bestaat uit 24 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen die aan een rustig (doodlopend) straatje liggen. Ook nieuw is de woonoppervlakte. Die begint al vanaf 135 m² en loopt door tot en met 230 m². Dit maakt het aanbod van de woningen in Windsor Court uniek. Wil jij wonen in een twee-onder-een kapwoning met garage of zij-uitbouw en met 1 of 2 eigen parkeerplaatsen?

Binnenkort in verkoop!

Windsor Court gaat naar verwachting eind november in verkoop. Op dit moment zetten we de puntjes op de i en bereiden we de verkoopdocumentatie voor. Zie jij jezelf hier al wonen en wil je niets missen? Meld je dan aan als belangstellende en mis niets!

We vertellen je graag alvast wat meer over deze nieuwe unieke buurt in TudorPark.

Duurzaam wonen in TudorPark De Duurzaamheidshypotheek Meld je aan en blijf op de hoogte!