TudorPark krijgt er weer iets moois bij | Kijk je mee?

Nieuws! Wil jij wonen in een twee-onder-een kapwoning met garage of zij-uitbouw en met 1 of 2 eigen parkeerplaatsen? 

Dan is wonen in Windsor Court wellicht iets voor jou! De nieuwe duurzame buurt van TudorPark in Hoofddorp. Het gaat om woningen met de geliefde romantische architectuur die zo kenmerkend is voor TudorPark. Hier woon je heerlijk vrij aan het water of aan een groen park. Aan huis werken? Ook dat is mogelijk. Prijzen vanaf € 520.000 v.o.n. De verkoop start binnenkort. Op dit moment werken we de plannen verder uit, maar we vertellen je er graag alvast wat meer over. Kijk je mee?

Ontdek Windsor Court

Duurzaam wonen

De woningen in Windsor Court hebben geen gasaansluiting en hebben een EPC van 0. Dit betekent een optimaal wooncomfort, een hele lage energierekening én veel hypotheekvoordelen. Daarnaast worden de woningen in Windsor Court luxe afgewerkt. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de duurzaamheid van deze woningen en welke financiële voordelen dit met zich meebrengt?

Duurzaam wonen in TudorPark

Binnenkort in verkoop!

Windsor Court gaat naar verwachting eind november in verkoop. Op dit moment zetten we de puntjes op de i en bereiden we de verkoopdocumentatie voor. Zie jij jezelf hier al wonen en wil je niets missen? Meld je dan aan als belangstellende en mis niets!

Houd mij op de hoogte!