Startersappartementen in Canterbury

Canterbury is het prachtige slotstuk van TudorPark. Je vindt de wijk aan de oostkant van TudorPark. Canterbury is een groot gebied met een divers woningaanbod, waaronder ca. 140 koopwoningen. Er is volop variatie in type, grootte en ligging waardoor je echt wat te kiezen hebt. Het Engelse karakter van toen zie je terug in de architectuur en de landschappelijke en waterrijke opzet. Zelfs bij de straatlantaarns en het straatmeubilair is de chique Tudorstijl doorgevoerd. De brede lanen langs de singels met bomen en groene oevers geven de buurt een rustige, chique uitstraling. In Canterbury komen ook 18 energieneutrale startersappartementen. De bouw staat gepland voor september 2022.

Helaas, de inschrijving is gesloten

Met een woonoppervlakte van 45 0f 50 m², vloerverwarming, een aparte slaapkamer, badkamer en keuken geven we je graag een goede start. Het energieneutrale appartementengebouw komt naast de eengezinswoningen van Fase 3 in Canterbury. Fijne bijkomstigheid is de gezamenlijke tuin van ca. 180 m² met grote gedeelde berging. Ben jij starter en toe aan de volgende duurzame stap? Bekijk het woningaanbod en lees alle informatie over de woningen onder het kopje ‘Downloads’. De inschrijving is zojuist gesloten. Er vindt een loting bij de notaris plaats.

Verkoopvoorwaarden

Deze appartementen betreffen woningen met een begrensde koopsom (€ 258.850 v.o.n.) die onder de marktwaarde ligt. Daarom kent deze bijzondere constructie een aantal verkoopvoorwaarden waar potentiële kopers aan dienen te voldoen. Hiermee zorgen we ervoor dat de woningen terecht komen bij degenen waarvoor ze bedoeld zijn. We adviseren je om ze goed door te nemen en zo de kans op teleurstelling te verkleinen.

Benieuwd hoe de verkoop werkt?

Voor deze startersappartementen is de belangstelling erg groot. Zorg ervoor dat je je alleen inschrijft als je zeker weet dat je hier graag wilt wonen en je financiële situatie dit toelaat. Zo benadeel je niemand die wel heel graag in TudorPark wil wonen en tot de juiste doelgroep behoort. De toewijzing geschiedt door middel van loting bij de notaris. De verkoopprocedure hebben we in een stappenplan en tijdspad voor je uitgeschreven. Lees het goed door.

Heb je vragen? Misschien staat jouw vraag bij de meest gestelde vragen of bel/mail het verkoopteam. Zij helpen jou graag.

Downloads Bekijk het woningaanbod Verkoopvoorwaarden Verkoopprocedure