Start verkoop 14 laatste woningen bekend!

De verkoop van 14 energieneutrale eengezinswoningen in de allerlaatste fase in Canterbury Fase 6 start op woensdag 21 juni (15.00 uur). Pak jij deze kans? Een gasrekening die door het plafond gaat? Niet in de laatste veertien eengezinswoningen van Canterbury. Deze energieneutrale woningen zorgen voor een lagere energierekening dan je waarschijnlijk gewend bent. De eengezinswoningen zijn er in zes verschillende typen en de woningen hebben een woonoppervlak dat varieert tussen de 143 en 155 m². In basis hebben de woningen al een uitbouw van 1,80 meter, dus daar hoef je niet meer over na te denken. De fijne tuinen liggen op het westen of zuidwesten en bieden daardoor tot in de late uurtjes een plek in de zon. De grootte van de kavels gaat van 154 naar 259 m².

Volop mogelijkheden voor eigen woonwensen

De veertien woningen hebben in de basis een riante living, drie slaapkamers en een eigen parkeerplaats met optie voor een laadpuntvoorbereiding. Maar je kunt met allerlei opties een geheel eigen invulling aan je huis geven. Je koopt de woning inclusief een fraaie keuken met granieten blad en Bosch apparatuur (waaronder een inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging), een luxe badkamer en vloerverwarming. De prijzen beginnen bij 640.000 euro (v.o.n.).

Start verkoopevenement: vrijdag 23 juni

Nieuwgierig geworden? Op vrijdag 23 juni kun je de brochure op komen halen en met het verkoopteam in gesprek in het Tudorhouse (informatiecentrum) aan de Bennebroekerweg 617 in Hoofddorp. Je bent tussen 15.00 en 18.00 uur van harte welkom. Zien we je dan? Inschrijven is mogelijk tot donderdag 29 juni 09.00 uur.

Voorrang krijgen bij de toewijzing? Plan een oriëntatiegesprek en krijg voorrang

In de aanloop naar de start verkoop kun je met al je vragen over de woningen terecht bij het verkoopteam. Wil je weten of je een woning in deze laatste fase kunt betalen? Vraag dan een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan bij NEXTHome. Als de uitkomst daarvan positief is, krijg je voorrang bij de uiteindelijke toewijzing. NEXTHome is te bereiken via 0186-745772 of info@nexthome.nl.

De aankoopprocedure Het verkoopteam Veel gestelde vragen