Datum verkoop Fase 1 bekend! Lees de voorwaarden en procedure

De verkoop van 31 betaalbare koopwoningen in Fase 1 start op donderdag 22 april om 15.00 uur gewoon bij jou thuis. Vanaf dan vind je alle relevante informatie op de website en kun je je digitaal inschrijven.

Ben jij toe aan de volgende stap en wil jij wonen in een betaalbare en energieneutrale woning met 2 slaapkamers met fijne tuin en berging? Dan is wonen in Canterbury fase 1 iets voor jou! De digitale verkoop start op donderdag 22 april om 15.00 uur. Vanaf dan vind je alle relevante informatie op de website en kun je je digitaal inschrijven. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Hoe werkt de verkoop?

Sinds de laatste mailing staat de telefoon roodgloeiend voor de betaalbare koopwoningen. We vinden het belangrijk dat het verkoopproces puur en transparant verloopt. Met zoveel gegadigden moeten we hiervoor het overzicht bewaken, zodoende is de voorrangsregeling ietwat versimpeld. Een betaalbare koopwoning is een woning waarvan de koopsom gemaximaliseerd en gekoppeld is aan de NHG grens. In dit geval is dit maximaal € 344.500 v.o.n. in verband met de aanwezige energiebesparende voorzieningen. Zo biedt Dura Vermeer de mogelijkheid om koopwoningen voor starters en andere inkomenscategorieën te bouwen. De verkoopprocedure- en voorwaarden kun je via onderstaande buttons downloaden. Lees ze goed.

De verkoopprocedure De verkoopvoorwaarden