Zelf je droomhuis of twee-onder-een kapwoning bouwen? Het kan in TudorPark!

Zelf een huis bouwen… wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Iets voor jou?

Vrije kavels in verkoop!

Vorig jaar is de verkoop gestart van veertien vrije kavels aan de Bennebroekerweg in TudorPark, Hoofddorp. Op dit moment zijn er geen vrije kavels vrij. In het slotstuk Canterbury komen dit voorjaar wel 3 vrije kavels te koop.

Wil je een twee-onder-een kapwoning ontwerpen en bouwen?

Kavelnummers 27- 28 en 29-30 zijn geschikt voor een twee-onder-een kapwoning. Net als bij een vrije kavel kun je je eigen woning naar wens ontwerpen en laten bouwen, maar dan samen met een andere koper. Dit brengt de nodige voordelen met zich mee, zoals het delen van kennis, tijd en kosten. Dus wil je wel zelf je huis bouwen, maar niet alleen? Dan is dit de kans om samen met vrienden of familie een twee-onder-een kapwoning te ontwerpen en te realiseren. De kaveloppervlakte varieert van 324 m² tot en met 360 m².

Wil je een vrijstaande woning ontwerpen en bouwen?

Kavelnummers 18, 23 en 25 hebben een kaveloppervlakte van 439 m² tot en met 471 m². Met een tuin rondom en plaats voor ten minste twee parkeerplaatsen op eigen terrein bieden deze kavels tal van mogelijkheden om je droomhuis te realiseren. Een woning als maatpak voor jou ontworpen. Hier is de creatieve vrijheid om te werken met een eigen architect. Of je kiest voor de ervaring van de betrokken bouwpartners Allure Bouw en Desaunois. Zij hebben eerder kavels in TudorPark bebouwd en kunnen helpen bij het gehele realisatieproces van je eigen droomhuis. Alle informatie omtrent de kavelregels, de kavelpaspoorten, de bouwpartners en het stappenplan van deze verkoop lees je in deze brochure.

TudorPark wordt een woongebied waarin alle woningen een eigen identiteit hebben en tegelijkertijd samen één herkenbare, sfeervolle wijk vormen. Er is samenhang tussen de stedenbouw, het landschap, de openbare ruimte en de architectuur. Maar ook samenhang tussen de verschillende woningen onderling. In de hele wijk herken je de romantische Tudorstijl. Dit geldt ook voor de woningen die op de vrije kavels gebouwd gaan worden.

Interesse? Schrijf je in!

Het verkoopteam van TudorPark staat klaar om al jouw vragen rondom de kavels te beantwoorden. Meer weten over de actuele beschikbaarheid? Neem dan contact op met Bas, Wieke of Eric. Zij helpen je graag.

Brochure kavelnummers 25 t/m 31.pdf Brochure kavelnummers 18 t/m 24.pdf Prijslijst kavelnummers 18, 23 en 25.pdf  Neem contact op