Zelf je droomhuis bouwen? Het kan in TudorPark!

Zelf een huis bouwen… wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Iets voor jou?

Vrije kavel in verkoop!

De laatste kavel in TudorPark is beschikbaar. Dit is de laatste kans om zelf je woning te bouwen, de wijk is bijna af..

Wil je een vrijstaande woning ontwerpen en bouwen?

Kavelnummer 60 heeft een kaveloppervlakte van 445 m². Met een tuin rondom en plaats voor ten minste twee parkeerplaatsen op eigen terrein bieden deze kavels tal van mogelijkheden om je droomhuis te realiseren. Een woning als maatpak voor jou ontworpen. Hier is de creatieve vrijheid om te werken met een eigen architect. Of je kiest voor de ervaring van de betrokken bouwpartners Allure Bouw en Desaunois. Zij hebben eerder kavels in TudorPark bebouwd en kunnen helpen bij het gehele realisatieproces van je eigen droomhuis. Alle informatie omtrent de kavelregels, het kavelpaspoort, de bouwpartners en het stappenplan van deze verkoop lees je in deze brochure.

TudorPark wordt een woongebied waarin alle woningen een eigen identiteit hebben en tegelijkertijd samen één herkenbare, sfeervolle wijk vormen. Er is samenhang tussen de stedenbouw, het landschap, de openbare ruimte en de architectuur. Maar ook samenhang tussen de verschillende woningen onderling. In de hele wijk herken je de romantische Tudorstijl. Dit geldt ook voor de woningen die op de vrije kavels gebouwd gaan worden.

Interesse? Schrijf je in!

Het verkoopteam van TudorPark staat klaar om al jouw vragen rondom de kavels te beantwoorden. Meer weten over de allerlaatste kavel? Neem dan contact op met Bas, Wieke of Eric. Zij helpen je graag.

Brochure kavelnummers 18 t/m 24.pdf Neem contact op