Zelf je droomhuis bouwen? Het kan in TudorPark!

Zelf een huis bouwen… wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Iets voor jou?

In verkoop: zeven vrije kavels

De zeven vrije kavels (18 tot en met 24) liggen aan de Bennebroekerweg, ten westen van het Tudorhouse. De kavels hebben een grondoppervlakte van circa 470 m² en dat biedt plaats aan een riant vrijstaand woonhuis. Een woning als maatpak voor jou ontworpen. Hier is de creatieve vrijheid om te werken met een eigen architect. Of je kiest voor de ervaring van de betrokken bouwpartners Allure Bouw en Desaunois. Zij hebben eerder kavels in TudorPark bebouwd en kunnen helpen bij het gehele realisatieproces van je eigen droomhuis. Alle informatie omtrent de kavelregels, de kavelpaspoorten, de bouwpartners en het stappenplan van deze verkoop lees je in deze brochure.

TudorPark wordt een woongebied waarin alle woningen een eigen identiteit hebben en tegelijkertijd samen één herkenbare, sfeervolle wijk vormen. Er is samenhang tussen de stedenbouw, het landschap, de openbare ruimte en de architectuur. Maar ook samenhang tussen de verschillende woningen onderling. In de hele wijk herken je de romantische Tudorstijl. Dit geldt ook voor de woningen die op de vrije kavels gebouwd gaan worden.

Interesse?

Het verkoopteam van TudorPark staat klaar om al jouw vragen rondom de kavels te beantwoorden. Neem gerust contact op met Bas, Wieke of Eric. Ze helpen je graag.

Brochure in pdf Brochure in ISSUU Prijslijst Neem contact op