Zelf je droomhuis of twee-onder-een kapwoning bouwen? Het kan in TudorPark!

Zelf een huis bouwen… wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Iets voor jou?

Nieuw! 7 vrije kavels in verkoop!

In Maart jl. is de verkoop gestart van de eerste zeven vrije kavels aan de Bennebroekerweg in TudorPark, Hoofddorp. Deze kavels staan inmiddels onder optie. Vanaf nu start de verkoop van zeven nieuwe vrije kavels aan de Bennebroekerweg! Het gaat om kavelnummers 25 tot en met 31, rechts naast het Tudorhouse. Vier van deze kavels zijn bestemd voor het realiseren van een twee-onder-een kapwoning.

Wil je een twee-onder-een kapwoning ontwerpen en bouwen?

Kavelnummers 27- 28 en 29-30 zijn geschikt voor een twee-onder-een kapwoning. Net als bij een vrije kavel kun je je eigen woning naar wens ontwerpen en laten bouwen, maar dan samen met een andere koper. Dit brengt de nodige voordelen met zich mee, zoals het delen van kennis, tijd en kosten. Dus wil je wel zelf je huis bouwen, maar niet alleen? Dan is dit de kans om samen met vrienden of familie een twee-onder-een kapwoning te ontwerpen en te realiseren. De kaveloppervlakte varieert van 324 m² tot en met 360 m².

Wil je een vrijstaande woning ontwerpen en bouwen?

Kavelnummers 25, 26 en 31 hebben een kaveloppervlakte van 415 m² tot en met 439 m². Met een tuin rondom en plaats voor ten minste twee parkeerplaatsen op eigen terrein bieden deze kavels tal van mogelijkheden om je droomhuis te realiseren. Een woning als maatpak voor jou ontworpen. Hier is de creatieve vrijheid om te werken met een eigen architect. Of je kiest voor de ervaring van de betrokken bouwpartners Allure Bouw en Desaunois. Zij hebben eerder kavels in TudorPark bebouwd en kunnen helpen bij het gehele realisatieproces van je eigen droomhuis. Alle informatie omtrent de kavelregels, de kavelpaspoorten, de bouwpartners en het stappenplan van deze verkoop lees je in deze brochure.

TudorPark wordt een woongebied waarin alle woningen een eigen identiteit hebben en tegelijkertijd samen één herkenbare, sfeervolle wijk vormen. Er is samenhang tussen de stedenbouw, het landschap, de openbare ruimte en de architectuur. Maar ook samenhang tussen de verschillende woningen onderling. In de hele wijk herken je de romantische Tudorstijl. Dit geldt ook voor de woningen die op de vrije kavels gebouwd gaan worden.

Interesse? Schrijf je in!

Het verkoopteam van TudorPark staat klaar om al jouw vragen rondom de kavels te beantwoorden. Heb je je favoriete kavel gevonden? Schrijf je in voor donderdag 1 oktober 12.00 uur. Dit kan eenvoudig door een e-mail met je kavelvoorkeur(en) te sturen naar: Bas, Wieke of Eric. Bij meerdere gegadigden voor eenzelfde kavel vindt er na sluitingsdatum een toewijzing door de ontwikkelaar plaats. Heb je vragen? Neem contact op met het verkoopteam. Zij helpen je graag.

Brochure kavelnummers 25 t/m 31.pdf  Prijslijst kavelnummers 25 t/m 31.pdf  Neem contact op