TudorPark wenst je een mooie zomer!

We zien een heerlijke zomer voor ons. Wat vroeger normaal was, waarderen we nu des te meer. En wil je nu echt je verhuisplannen doorzetten en wonen in deze bijzondere wijk?

Een fantastische zomer gewenst!

Gewone dingen voelen als een uitje. Uitstapjes zijn een vakantie geworden. Vier met elkaar deze zomer dit nieuwe gevoel van vrijheid. En wil je nu echt je verhuisplannen doorzetten en wonen in deze bijzondere wijk? Houd je mailbox en onze socials dan goed in de gaten, want dit najaar komen er nieuwe woningen in de verkoop in TudorPark!

Canterbury Fase 1 en 2

De verkoop van Fase 1 en 2 is afgerond. De belangstelling voor deze woningen was overweldigend. Alle woningen van Fase 1 zijn inmiddels verkocht en de kopers zijn op dit moment druk bezig met het vormgeven van hun nieuwe thuis. Voor Fase 2 zijn momenteel de verkoopgesprekken gaande.

Dit najaar in TudorPark…

Na deze successen gaan we verder met de ontwerpen voor de volgende fasen in Canterbury. Dit najaar start naar verwachting de verkoop van Fase 3: een tiental rijwoningen en 18 compacte appartementen van zo’n 50 m² groot. Daaropvolgend komen weer twee-ondereen kapwoningen en enkele vrijstaande woningen aan de Bennebroekerweg in de verkoop. Niets missen? Meld je aan en blijf als eerste op de hoogte!