Wonen in het hart van TudorPark

TudorPark krijgt een hart. Een heel sfeervol hart, want midden in de wijk komt Somerset. Hier woon je heerlijk vrij aan één van de groene pleintjes of in een mooi straatje met uitzicht over het water. Opnieuw is het woningaanbod heel divers. Er zijn drie typen woningen die onderling weer van elkaar verschillen door de details van de rijke Tudorstijl.

Deze buurt in TudorPark is vernoemd naar ‘Somerset’, een graafschap in het zuidwesten van Engeland. Sinds jaar en dag heeft het landelijke en heuvelrijke gebied met rijke geschiedenis een enorme aantrekkingskracht. Hier werd John Cleese geboren en vertoefden internationale Britse iconen, zoals koning Arthur, Alfred de Grote, Mulberry en Jane Austen. Ook romantische dichters, zoals Coleridge en Wordsworth lieten zich in Somerset inspireren door de mythen en het schitterende landschap. De romantiek van de oorspronkelijke stijl herken je direct in TudorPark en Somerset, maar dan wel op een hedendaagse manier toegepast.

Nog enkele woningen beschikbaar!

Bekijk het actuele woningaanbod, de brochures en doe alvast de 360° Tour! Zit jouw favoriete woning erbij? Schrijf je dan in via je eigen persoonlijke account of neem contact op met het verkoopteam. Zij helpen je graag. Alle informatie over de woningen in fase 1 in Somerset vind je op deze website. Vind jij je droomhuis in het hart van TudorPark?

Locatie Somerset Lees het nieuwste magazine van TudorPark!