Pre-Qualify traject Buckingham Quarter

Nieuw aanbod in Tudorpark! Vanaf nu vind je alle 77 woningen en 1 vrije kavel in deelgebied Buckingham Quarter onder menu-item AANBOD. Per woning is een prijsrange weergegeven waarbinnen de woning verkocht zal worden. Bij iedere woning worden ook de impressie, plattegronden en gevelaanzichten weergegeven.

Onder menu-item DOWNLOADS tref je de ondersteunende documenten per type woning aan, zoals de technische omschrijving en de koop-/aannemingsovereenkomst. Ook vind je hier ook alle documenten met de uitleg over en de planning van het Pre-Qualify traject.

Gebruik het inschrijfformulier dat ook te vinden is op menu-item DOWNLOADS om mee te doen met het Pre-Qualify traject. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hieronder. Print het formulier uit en vul het volledig in. Geef alleen die woningen aan die echt interessant zijn voor je. Ben je snel met uploaden, dan is de kans groot dat je een woning toegewezen krijgt. En dat is er dan één die op je formulier voorkomt.

De data van het Pre-Qualify traject

Digitale postbus geopend:

donderdag 29 juni 20.00 uur

Vanaf dit moment mail je het volledig ingevulde inschrijfformulier naar:

tudorpark@nexthome.eu

Digitale postbus gesloten:

maandag 3 juli 24.00 uur

Zoals aangegeven behandelen we de formulieren op volgorde van binnenkomst. Formulieren die eerder verstuurd worden dan donderdag 29 juni 20.00 uur en formulieren die later verstuurd worden dan maandag 3 juli 24.00 uur doen niet mee in de toewijzing, maar komen op de reservelijst.