In Canterbury fase 6 wacht nog 1 laatste kans op jou | Fijne feestdagen!

Terwijl de feestdagen gezellig dichterbij sluipen, delen we alweer het laatste nieuws van dit jaar! De bouw van Canterbury fase 6, het slotstuk in TudorPark, is inmiddels gestart en er is ruime eengezinswoning beschikbaar gekomen.

Meer lenen als je kiest voor nieuwbouw

Met de verruimde leennormen voor energiezuinige woningen in 2024, wordt wonen in Canterbury Fase 6 misschien wel verrassend haalbaar. Benieuwd naar alle details? Bekijk snel de informatie over de woning en wie weet ontmoet jij binnenkort je toekomstige buren tijdens de feestelijke viering van de start van de bouw. Onze financiële partner, NEXTHome, staat klaar om je te ondersteunen bij het financieren en structureren van je hypotheek. Ontdek in een vrijblijvend oriëntatiegesprek met een financiële coach van NEXTHome de financiële mogelijkheden, bespreek rentestrategieën, overweeg het behouden van je huidige hypotheekrente en bekijk je maandlasten. Dit gesprek kan zowel digitaal als persoonlijk plaatsvinden. Bel of mail gerust voor een afspraak, want oriëntatie- of adviesgesprekken met NEXTHome zijn kosteloos en vrijblijvend. We zijn er om je te helpen.

Ontdek bouwnummer 4005

Ontdek deze geweldige hoekwoning (144 m²) aan een groen parkje. Deze woning heeft een fijne uitbouw van 1,80 meter, wat zorgt voor een riante woonkamer met open keuken en uitzicht op een diepe achtertuin op het zuidwesten. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer, terwijl de zolder volledig naar jouw wens ingericht kan worden. Maak er een vierde slaapkamer van, een hobbykamer, of een toffe thuiswerkplek. Met Villeroy & Boch sanitair, een eigentijdse keuken met granieten blad én Bosch-apparatuur, inclusief een inductiekookplaat met afzuigsysteem en parkeren op je eigen parkeerplaats met laadpaalmogelijkheid, is het hier fijn thuiskomen. De bouw is gestart en de oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2025.

Fijne feestdagen!

Laten we samen het glas heffen op de feestdagen, op goede buren en op alle mooie avonturen die het nieuwe jaar in petto heeft. Fijne kerstdagen vol gezelligheid en warmte gewenst. Op naar een fantastisch 2024!

Bekijk de woning Neem direct contact op Veel gestelde vragen