Hoe werkt de verkoop?

Benieuwd hoe de verkoopprocedure van Cannington en Tudor Castle eruit ziet? De verkoopprocedure hebben we in een stappenplan voor je uitgeschreven.

1. Start verkoop

 • Donderdag 24 oktober alle informatie van beide projecten op deze website. Inschrijven is mogelijk via het inschrijfformulier in je persoonlijke account.
 • Aanvullende vragen? Wees welkom op het verkoop event op dinsdag 29 oktober van 17.00 tot 19.00 uur (meld je even aan via jouw account)
 • Maandag 4 november 12.00 uur sluit de inschrijving voor de woningen in Tudor Castle en Cannington

  Voorwaarden inschrijving:
  – per (toekomstig) huishouden mag slechts 1 keer worden ingeschreven op de woningen
   aan het invullen en insturen van een inschrijfformulier kan op voorhand geen enkele wijze enig recht van toewijzing van een woning worden ontleend
  – de inschrijvers worden ook de kopers in de koop- aannemingsovereenkomst
  – als een inschrijver een woning toegewezen heeft gekregen wordt er een afspraak ingepland voor een eerste gesprek met de makelaars, alsook met onze financiële partner NEXTHome

2. Toewijzing en loting

 • Dinsdag 5 november vindt de toewijzing plaats op basis van maximale spreiding en zoveel mogelijk op eerste en tweede voorkeur.
 • Alle inschrijvers ontvangen uiterlijk woensdag 6 november bericht. Alle kandidaten die zijn ingeloot voor een bouwnummer worden door één van de makelaars gebeld met het goede nieuws – uitgelote kandidaten ontvangen een e-mail. Ben je ingeloot? Dan wordt er direct een afspraak ingepland voor een eerste gesprek. Hypotheekpartner NEXTHome neemt ook dezelfde week contact met je op. Om eventuele teleurstellingen te voorkomen is het verstandig om op korte termijn inzage te hebben in je financiële mogelijkheden. Wil je alvast weten of je deze woning kunt betalen? Neem gerust contact op met NEXTHome. Zij geven je graag vrijblijvend advies en voor kopers geldt een speciaal tarief bij het afsluiten van de hypotheek.

Wanneer een ingelote kandidaat niet bereikbaar is, behoudt de ontwikkelaar het recht het bouwnummer niet te gunnen, maar in gesprek te gaan met een reservekandidaat voor een optimale bezetting van alle woningen. Immers, hoe sneller de woningen allemaal verkocht zijn, hoe eerder we kunnen starten met de bouw: dat is voor zowel ons als voor jou als mogelijk toekomstige bewoner, een voordeel. Op de website van Bewust Nieuwbouw lees je alle informatie omtrent het kopen van een nieuwbouwwoning.