Fijne feestdagen en een sneak preview!

We zijn begonnen aan de laatste dagen van een bijzonder jaar. Een mooie gelegenheid voor een update, terug- en vooruitblik voor TudorPark.

Fijne feestdagen

De laatste dagen van een bijzonder gek jaar zijn ingegaan. Laten we 2020 in ieder geval op een mooie manier afsluiten. Met elkaar, met veel sfeer en gezelligheid in kleine kring en met wat aandacht voor degenen die het echt zwaar hebben. We wensen iedereen, juist nu, gezellige en fijne feestdagen. Blijf gezond, blijf vrolijk en maak er hoe dan ook iets moois van met elkaar.

 

Terugblik

We blikken terug op een mooi jaar in TudorPark waarin we veel nieuwe bewoners mochten verwelkomen. Met de start van de bouw van de twee deelplannen Cannington en Tudor Castle krijgt de wijk meer vorm en alle woningen in de nieuwe buurt Brighton Court zijn inmiddels verkocht. Ook de 14 zelfbouwkavels zijn in trek. Mocht je de verkoop hebben gemist en interesse hebben? Neem contact voor de beschikbaarheid met het verkoopteam. Zij vertellen je er graag alles over.

Neem contact op

 

Nieuwe fase in TudorPark: Canterbury

Maak kennis met de nieuwste ontwikkeling in TudorPark: Canterbury. Gelegen aan de oostkant van Brighton Court komen in de eerste fase betaalbare grondgebonden woningen, ruime eengezinswoningen en fraaie twee-onder-een kapwoningen. De eerste inspiratie schetsen delen we graag met je. Nieuwsgierig geworden?

Ontdek Canterbury