Fijne feestdagen! Een korte terugblik en wat brengt 2022?

Het was weer een bijzonder jaar. TudorPark groeit en bloeit!

We zijn aangekomen bij alweer het laatste deelplan en daar zijn wij trots op. De bouw van de 64 woningen in Brighton Court is in volle gang en de woningen in Cannington zijn begin dit jaar opgeleverd. De bouw van de appartementen in Tudor Castle vorderen gestaag er zijn maar liefst drie fasen in Canterbury in verkoop gegaan. De charme van TudorPark heeft op velen een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Veel toekomstige bewoners zetten hun handtekening. Andere beginnen het nieuwe jaar goed met de aankoop van hun droomwoning. Wil je ook een frisse start? 

Begin 2022 start de verkoop van Fase 4, dit zijn 18 starters appartementen. Het energieneutrale appartementengebouw komt naast de eengezinswoningen. De 18 startersappartementen zijn ca. 49 m² groot. Wie hier koopt, maakt een goede start, want bij de koop is vloerverwarming, een badkamer en keuken inbegrepen.

Na deze fase volgt de laatste fase. Fase 5 telt 30 eengezinswoningen en 10 twee-onder-een kapwoningen. Aantrekkelijk? Wie ingeschreven staat op de website wordt automatisch op de hoogte gehouden.

Een magische kerst en een gelukkig nieuwjaar!

We doen een strik om 2021 en maken ons op voor een fantastische kerst in huis. De realiteit is, dat het coronavirus onder ons is en voorlopig ook onder ons zal blijven. Wat afgelopen jaar ons geleerd heeft op meerdere vlakken, is dat je mooie plannen kunt maken, maar dat er altijd iets tussen kan komen. Moet je dan maar geen mooie plannen meer maken? Integendeel! We weten nu ook wat niet meer vanzelfsprekend is. En wat wel. Dat je elkaar hebt. Dat je met je partner, gezin, familie en vrienden veel aankunt. 

Blijf gezond, blijf positief. Er komen zeker weer mooie tijden aan. Kerst, oud & nieuw en een stralend nieuw jaar vol van belofte en mooie (verhuis)plannen. Maak er samen iets moois van! 

Dankbare en hartelijke groet,
Verkoopteam TudorPark