Datum verkoop Windsor Court bekend! Kom je langs?

Vrijdag 30 november start de verkoop van de woningen in Windsor Court. Een prachtig duurzame buurt dat iets unieks toevoegt aan TudorPark. Geniet van een optimaal wooncomfort, een heel lage energierekening (EPC van 0) én veel hypotheekvoordelen. 

Windsor Court: 24 twee-onder-een kapwoningen, twee vrijstaande villa’s

Windsor Court komt aan de noordzijde van TudorPark, tegen het Nassaupark. Het deelgebied krijgt 24 twee-onder-één-kap woningen en twee vrijstaande woningen, allemaal aan een rustig (doodlopend) straatje. De variatie is groot. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 138 m² tot en met 230 vierkante meter. Bij de meeste woningen kun je als optie kiezen voor een garage of zij-uitbouw. Dankzij zo’n uitbouw heb je volop mogelijkheden om aan huis te werken. De prijzen beginnen bij € 520.000 euro (v.o.n.).

Romantische architectuur, uit de tijd van het Engelse vorstenhuis Tudor

De architectuur in Windsor Court wordt romantisch, zoals overal in de wijk. Inspiratiebron voor die architectuur is de bouwstijl uit de tijd van het Engelse vorstenhuis Tudor. Als je door de wijk wandelt, zie je vakwerk, bijzonder metselwerk, schoorstenen, entreepoortjes, erkers en witaccenten. Het Engelse karakter komt ook terug in de landschappelijke en waterrijke opzet van de wijk. Dat is in deelplan Windsor Court niet anders. Het deelplan krijgt een kronkelend straatje, groene pleintjes en bomen die met de seizoenen meekleuren.

Gasloos en energiezuinig wonen in TudorPark

Windsor Court wordt het eerste gasloze project van TudorPark. De woningen krijgen een EPC van 0. Dat betekent dat ze zeer energiezuinig zijn. Je hebt daardoor een lage energierekening en optimaal wooncomfort. Ook heb je het voordeel dat je een hogere hypotheek kunt afsluiten. De uitstekende energieprestaties van de woningen in Windsor Court worden bereikt met onder meer vloerverwarming, een zeer goede isolatie en ventilatie, triple-glas en flink wat zonnepanelen op de daken: gemiddeld achttien per woning.

Windsor Court: start verkoop vrijdag 30 november

Windsor Court gaat op vrijdag 30 november in verkoop. Je bent op die dag tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom in het Tudorhouse, het informatiecentrum van de wijk, aan de Bennebroekerweg 609 in Hoofddorp. Je kunt al je vragen stellen aan zowel het verkoopteam als aan de financieel adviseurs. Registreer je wel even als belangstellende via de pagina Registreren, dan krijg je vanzelf alle informatie over de verkoop in je mailbox. In je persoonlijk account kun je je ook aanmelden voor het verkoop event. Zien we je daar?