Coming soon! Betaalbare koopwoningen Canterbury fase 1

Er werd veel om gevraagd… is er al meer bekend over de betaalbare koopwoningen? Met plezier vertellen we je alvast wat meer over de 31 energieneutrale eengezinswoningen met 2 slaapkamers, vrij indeelbare zolder en lekkere tuin.

31 energieneutrale eengezinswoningen in Canterbury fase 1

Wie een nieuwbouwwoning koopt bij Dura Vermeer, koopt een huis inclusief keuken en badkamer. Wel zo handig, want je hoeft niet met allerlei verschillende partijen om de tafel. Daarmee geven we je een goede start. En de garanties? Ook die zijn geregeld. Zo kun je optimaal genieten van jouw nieuwe thuis. De woningen variëren van 102 tot en met 109 vierkante meter en hebben standaard 2 slaapkamers, een complete keuken en badkamer en een tuin met berging. De woningen hebben perceelgroottes van 110 tot en met 215 m². Een aantal (7) van deze woningen liggen in een eerder deelplan: Brighton Court. Alle 31 energieneutrale woningen hebben een koopsom van € 344.500 v.o.n. Dit is de NHG-kostengrens.

Duurzaam wonen

Een nieuwbouwwoning in Canterbury heeft veel voordelen. Fijn dat je voorlopig geen onderhoud hebt, alles is gloednieuw. De woningen in Canterbury zijn gasloos en hebben een EPC van 0. Dit wordt ook wel energieneutraal genoemd en betekent dat er nog maar weinig elektriciteit van het net nodig is. Dat scheelt in de portemonnee en is goed voor het milieu. Het gebouwgebonden energieverbruik, zoals verwarming/koeling, ventilatie en warm water zijn gedekt met duurzame energie die wordt opgewekt door de zonnepanelen. Het huishoudelijke energieverbruik, zoals verlichting en huishoudelijke apparaten wordt hierbij buiten beschouwing gelaten. Alleen hiervoor betaal je maandelijkse energiekosten.

Wil je een betaalbare woning kopen?

Met deze eerste fase in Canterbury bieden wij starters en mensen met een middeninkomen de mogelijkheid om in Hoofddorp een stijlvolle en duurzame eengezinswoning te kopen.

Uiteraard dien je in de gelegenheid te zijn om een hypotheek aan te gaan ter waarde van de koopsom. Deze woningen vallen onder de NHG-grens en hebben hierdoor gemaximeerde koopsommen, zodoende zijn er wel een aantal voorwaarden aan de betaalbare koopwoning gebonden om hiervoor in aanmerking te komen. De exacte verkoopprocedure- en voorwaarden delen we graag binnenkort.

De digitale verkoop start naar verwachting nog volgende maand. Zodra de verkoopdatum bekend is, ben je de eerste die het hoort! Volg ons ook op Facebook en Instagram. Zo weet je zeker dat je niets mist.