Cannington: charmant van buiten, luxe en ruim van binnen

De meest recente ontwikkeling is Cannington, gelegen aan de rand van Somerset. Een prachtig plandeel met 18 riante twee-onder-een kapwoningen. De woningen liggen aan een maanvormige weg met veel groen en aan de voorzijde kijk je heerlijk uit op het water. De rijkheid aan details, minimaal 172 m² woonoppervlakte en de vrije ligging aan het water maken dit tot één van de aantrekkelijkste plannen van TudorPark. Vanzelfsprekend zijn de woningen geheel in Tudorstijl ontworpen, zodat Cannington zich naadloos voegt in deze unieke Hoofddorpse wijk.

Cannington is ontworpen voor levensgenieters die kiezen voor luxe, ruimte en comfort. De riante woonoppervlaktes en kavels passen hier goed bij. De twee-onder-een-kapwoningen hebben stuk voor de stuk de Tudorcharme en worden ook nog eens bijzonder luxe afgewerkt met mooie stompe deuren, twee badkamers met prachtig sanitair en een complete SieMatic keuken voorzien van 5 Siemens apparaten. Koken doe je op inductie. De verwarming gebeurt via een gasketel en comfortabele vloerverwarming.

Wonen met uitzicht op het water

Het bijzondere aan deze buurt is de openbare ruimte: naast de weg tref je een brede groenzone die grenst aan water. Hierdoor krijgen de woningen de ruimte en jij ook. Stel je eens voor hoe mooi je uitkijkt vanuit je keuken of voortuin. De achtertuinen liggen bijzonder gunstig op het zuiden en zuidoosten en op je eigen terrein heb je twee parkeerplaatsen.

100% verkocht!

De verkoop van de twee-onder-een kapwoningen in Cannington zijn inmiddels allemaal verkocht en de bouw is in volle gang. Ben je op zoek naar een twee-onder-een kapwoning? Meld je dan aan als belangstellende op deze website. Binnenkort start de verkoop van weer een nieuw plandeel in TudorPark. Hier worden 8 bijzondere twee-onder-een kapwoningen gerealiseerd. Heb je aanvullende vragen? Neem gerust contact op met het verkoopteam. Zij helpen je graag.