Brighton Court: bijna alle woningen verkocht!

De verkoop van Fase 2 is onder grote belangstelling in verkoop gegaan. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Heb je de verkoop gemist en zie jij jezelf wonen in Brigthon Court? Bekijk dan het actuele aanbod en schrijf je in! Op deze website vind je alle verkoopdocumentatie over de woningen. Heb je vragen? Neem contact op met het verkoopteam. Zij helpen je graag.

De woningen in Brighton Court worden luxe afgewerkt met standaard vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, mooie stompe deuren, een badkamer met prachtig Villeroy & Boch sanitair en een luxe keuken, voorzien van 5 Siemens apparaten. Je krijgt hier dus heel veel huis voor je geld. En je bent gelijk klaar voor de toekomst. De woningen staan op eigen grond.

Brighton Court

Het plan met in totaal 16 ruime twee-onder-een kapwoningen en 50 bijzondere eengezinswoningen ligt aan de oostkant van Somerset en ten zuiden van Windsor Court. De ontwerpen kenmerken zich door twee werelden: ‘royaal van buiten en intiem van binnen’. Deze buurt is trouwens vernoemd naar ‘Brighton’. Een gemeente aan de zuidkust van Engeland, waar in een klein dorpje de meest elegante en goedbewaarde Tudorhuizen van de zuidkust vandaag de dag nog steeds floreren. Bekijk Brighton Court: the movie of zoom in en uit in de 360 graden tour. Vind jij je droomhuis in Brighton Court?

Bekijk het woningaanbod Bekijk de FAQ Contact Brighton Court: the movie