Brighton Court: 4 juni start voorverkoop!

Yes! Vanaf donderdag 4 juni 15.00 uur start de online voorverkoop van Fase 1 in Brighton Court. Het gaat om 22 eengezinswoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen aan het hof. Vanaf 4 juni staan de brochure, prijslijst, technische omschrijvingen, verkooptekeningen en prijzen voor de ruwbouwopties op de website. Alles wat je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken. In de tijd dat jij je voorkeur gaat bepalen en misschien wel een woning reserveert, maken wij de contractstukken gereed. Heb je een keuze gemaakt? Vul dan het inschrijfformulier in. Dat doe je in je eigen account. Het indienen van het inschrijfformulier kan vanaf maandag 15 juni 09.00 uur. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Wees dus goed voorbereid en lees het aankoopproces alvast door.

De woningen in Brighton Court worden luxe afgewerkt met standaard vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, mooie stompe deuren, een badkamer met prachtig Villeroy & Boch sanitair en een SieMatic keuken, voorzien van 5 Siemens apparaten. Je krijgt hier dus heel veel huis voor je geld. En je bent gelijk klaar voor de toekomst. De prijzen voor de eengezinswoningen beginnen bij circa € 485.000 v.o.n. en de prijzen voor de twee-onder-een kapwoningen beginnen bij circa € 672.000 v.o.n. De woningen staan op eigen grond.

Drive Thru op 9 juni van 16.00 – 19.00 uur

Voel je welkom op onze corona-veilige ‘Drive Thru’ en kom als eerste de brochure ophalen. Neem thuis op je gemak alles door en neem contact op met het verkoopteam voor aanvullende vragen. Woon je vlakbij? Kom vooral op de fiets en neem nog een kijkje in de wijk!

Waar: parkeerplaats Tudorhouse, Bennebroekerweg 609, Hoofddorp
Wanneer: dinsdag 9 juni tussen 16.00- 19.00 uur

Brighton Court

Het plan met in toraal 16 ruime twee-onder-een kapwoningen en 50 bijzondere eengezinswoningen ligt aan de oostkant van Somerset en ten zuiden van Windsor Court. De ontwerpen kenmerken zich door twee werelden: ‘royaal van buiten en intiem van binnen’. Deze buurt is trouwens vernoemd naar ‘Brighton’. Een gemeente aan de zuidkust van Engeland, waar in een klein dorpje de meest elegante en goedbewaarde Tudorhuizen van de zuidkust vandaag de dag nog steeds floreren. Bekijk Brighton Court: the movie of zoom in en uit in de 360 graden tour. Vind jij je droomhuis in Brighton Court?

Brighton Court the movie Bekijk de 360 graden Tour Het aankoopproces