Amsterdam Woont

Ook hier vind je het koopaanbod van Dura Vermeer

Als je specifiek op zoek bent naar een nieuwbouw eengezinswoning of appartement raden we je aan om eens te kijken op Amsterdam Woont. Hier bieden alle ontwikkelaars uit de regio hun nieuwbouwwoningen aan. Koop én huur. Het aanbod van Dura Vermeer staat er ook bij! Zoek maar eens naar Plantage11 in Diemen en De Stadstuinen in Purmerend

Handig zoeken in het ruime aanbod van koopwoningen

Deze verzamelsite is de ideale manier om een nieuwbouw eengezinswoning of appartement te vinden op de plek waar jij zo graag wilt wonen. Door middel van een aantal zoekcriteria in te vullen filter je het aanbod en vind je snel jouw droomhuis. Vervolgens word je doorverwezen naar de projectsite, waar de uitgebreide informatie te lezen is.

Zo blijf je op de hoogte van het recente koopaanbod

Op de site van Amsterdam Woont kun je een account aanmaken. Hier vul je in naar wat voor koopwoning je op zoek bent, dan ontvang je altijd het laatste aanbod als eerste. Ook staan op de site allerlei handig tips en nieuwtjes. Je kunt je daar ook aanmelden voor de nieuwsbrief, en voor een mail met het nieuwe woningaanbod van jouw keuze.