Brighton Court: fase 2 nu in voorverkoop!

De online voorverkoop van Fase 2 is gestart! Vanaf nu vind je alle informatie op deze projectwebsite. Bekijk en download de brochure, prijslijst met ruwbouwopties, technische omschrijvingen en verkooptekeningen. Alles wat je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken. In de tijd dat jij je voorkeur gaat bepalen en misschien wel een woning reserveert, maken wij de contractstukken gereed. Net zoals bij Fase 1. Heb je een keuze gemaakt? Vul dan het inschrijfformulier in. Dat doe je in je eigen account. Je bent dan nog niet ingeschreven. De inschrijving start op dinsdag 14 juli 09.00 uur. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Wees dus goed voorbereid en lees het aankoopproces alvast door.

De woningen in Brighton Court worden luxe afgewerkt met standaard vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, mooie stompe deuren, een badkamer met prachtig Villeroy & Boch sanitair en een SieMatic keuken, voorzien van 5 Siemens apparaten. Je krijgt hier dus heel veel huis voor je geld. En je bent gelijk klaar voor de toekomst. De woningen staan op eigen grond.

Brighton Court

Het plan met in totaal 16 ruime twee-onder-een kapwoningen en 50 bijzondere eengezinswoningen ligt aan de oostkant van Somerset en ten zuiden van Windsor Court. De ontwerpen kenmerken zich door twee werelden: ‘royaal van buiten en intiem van binnen’. Deze buurt is trouwens vernoemd naar ‘Brighton’. Een gemeente aan de zuidkust van Engeland, waar in een klein dorpje de meest elegante en goedbewaarde Tudorhuizen van de zuidkust vandaag de dag nog steeds floreren. Bekijk Brighton Court: the movie of zoom in en uit in de 360 graden tour. Vind jij je droomhuis in Brighton Court?

Bekijk het woningaanbod Bekijk de FAQ Het aankoopproces Brighton Court: the movie