Ideaal gelegen in Hoofddorp

Tudorpark ligt op een uitstekende locatie. Het ligt aan de zuidkant van Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer. Als het gaat om voorzieningen, cultuur, horeca, zorg en onderwijs is het een van de beste gemeenten van Nederland (Bron: Onderzoek Elsevier, beste gemeenten 2014). Een plek waar mensen graag wonen dus. Tudorpark biedt ruimte en groen, terwijl de stad niet ver is. Amsterdam, Leiden, Haarlem en Schiphol zijn gemakkelijk en snel te bereiken, dus veel economische kansen.

Alle faciliteiten in de directe omgeving

Direct naast Tudorpark vind je de Toolenburger Plas. Een veelzijdig recreatiegebied met gezellige restaurants direct aan het water. Je kan hier wandelen, fietsen, skaten, zwemmen, zeilen en surfen. Fanatieke hardlopers, fietsers en skeeleraars kunnen zelfs hun rondetijden bijhouden via een time-point systeem rondom de plas.

Lekker sporten

Sporters kunnen ook terecht in het nieuwe Sportcomplex Koning Willem-Alexander, dat direct aan de rand van de wijk ligt. Een sporthal met 1.500 tribuneplaatsen, zwembaden, een turn- en fitnesscentrum.

Park21

Sinds 2015 is er bovendien Park21. Een natuurgebied tussen Tudorpark en Nieuw-Vennep van maar liefst 1.000 hectare. Hier vind je – omgeven door groen en natuur – sportcentra, horeca, attracties, speeltuinen en cultuur.

Snel een boodschap doen?

Op loopafstand ligt winkelcentrum Toolenburg. Op de fiets ben je in tien minuten in hartje Hoofddorp waar je uitgebreid kan shoppen in het moderne winkelcentrum. Hier vind je ook veel leuke restaurantjes. Voor toneel-, film-, cabaret-, muziek- of dansvoorstellingen kun je terecht in Schouwburg de Meerse of bioscoop Cinemeerse.