Start verkoop 14 circulaire woningen bekend!

De verkoop van 14 energieneutrale- en circulaire eengezinswoningen in de allerlaatste fase in Canterbury Fase 5 start op vrijdag 17 juni (12.00 uur). Pak jij deze kans? Een gasrekening die door het plafond gaat? Niet in de laatste veertien eengezinswoningen van Canterbury. Deze energieneutrale en circulaire woningen zetten een nieuwe standaard. Bijzonder zijn de bouwmethode en de flexibele opzet. De woningen krijgen een stalen constructie, houten vloeren en wanden, en een volledig geïntegreerd energiesysteem met eigen energieopwekking. Aan de buitenzijde zien ze eruit als de andere Tudor-woningen. Maar doordat de technische installaties zich onder de begane grondvloer bevinden, heb je binnen meer ruimte. Standaard 152 vierkante meter.

Volop mogelijkheden voor eigen woonwensen

De veertien woningen hebben in de basis een riante living, vijf slaapkamers en een eigen parkeerplaats met optie voor een laadpunt. Maar je kunt met allerlei opties een geheel eigen invulling aan je huis geven. Minder slaapkamers, maar dan nog groter? Geen probleem. Een extra badkamer met toilet op de tweede verdieping? Kom maar door. Een dakterras op het zuiden? Tot je dienst. Je koopt de woning inclusief een fraaie SieMatic keuken met Siemens apparatuur, een luxe badkamer en vloerverwarming. De prijzen beginnen bij 750.000 euro (v.o.n.).

Start verkoop met inloopmiddag: vrijdag 17 juni

Op vrijdag 17 juni (12.00 uur) start de online inschrijving voor de veertien circulaire eengezinswoningen. Vanaf dan vind je de brochure, de prijslijst, de technische omschrijving en de optiemogelijkheden op de projectsite. ’s Middags kun je met het verkoopteam in gesprek tijdens een inloopmiddag in het Tudorhouse (informatiecentrum) aan de Bennebroekerweg 617 in Hoofddorp. Je bent tussen 15.00 en 17.00 uur van harte welkom. Zien we je dan?

Voorrang krijgen bij de toewijzing? Plan een oriëntatiegesprek en krijg voorrang

In de aanloop naar de start verkoop kun je met al je vragen over de woningen terecht bij het verkoopteam. Wil je weten of je een woning in deze laatste fase kunt betalen? Vraag dan een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan bij NEXTHome. Als de uitkomst daarvan positief is, krijg je voorrang bij de uiteindelijke toewijzing. NEXTHome is te bereiken via 0186-745772 of info@nexthome.nl.

De aankoopprocedure Het verkoopteam Veel gestelde vragen