Luxe en comfortabel wonen in Tudor Castle

Aan een groen plantsoen met sierlijke waterpartij komt Tudor Castle. Een statig woongebouw met de meest luxe appartementen van TudorPark. Met minimaal 100 m² woonoppervlakte, een eigen parkeerplaats en een heerlijke buitenruimte, zijn de bouwstenen gelegd voor een fijn thuis. Hier woon je omringd door groen en dankzij de veelal verdiepingshoge ramen geniet je daar optimaal van. Tudor Castle is het laatste koop appartementengebouw in TudorPark. Zie jij jezelf hier al wonen?

Het goede leven leef je in Tudor Castle

Tudor Castle straalt klasse uit. Ook hier is de kenmerkende Tudorstijl weer terug te zien aan de kapvorm met dwarskapjes, de markante schoorstenen en donkere raamkozijnen met slanke roedeverdeling. Wat de architectuur al doet vermoeden, wordt waargemaakt. Achter de charmante gevels gaan 31 zeer ruime, gasloze woningen schuil met vloerverwarming. De auto parkeer je in de half verdiepte parkeergarage onder het gebouw, waarna je de lift neemt naar jouw woonverdieping. Veilig, droog en gemakkelijk.

Tudor Castle in Somerset

Tudor Castle ligt in Somerset, het hart van TudorPark. Door de ligging woon je hier heel vrij en ontspannen en dat terwijl alle voorzieningen toch prettig dichtbij zijn. Kom straks aanrijden over de bruggetjes en voel je gelijk thuis. De kronkelende straten van TudorPark dragen bij aan de romantische sfeer van de wijk. De rondweg brengt je naar het statige Tudor Castle.

Wonen in Tudor Castle iets voor jou?

Naar verwachting start de verkoop dit najaar. Prijsindicaties vanaf circa € 425.000 v.o.n. inclusief luxe keuken en sanitair. Meld je aan als belangstellende en ontvang binnenkort meer informatie!