Fijne feestdagen! Een korte terugblik en wat brengt 2019?

2018 was een spannend jaar voor TudorPark. TudorPark groeit en bloeit. 

De bouw van de 78 woningen in Buckingham Quarter is in volle gang en de appartementen worden dit jaar nog opgeleverd. Ook zijn de eerste huurwoningen recentelijk opgeleverd en zijn er maar liefst drie deelplannen in verkoop gegaan. De charme van TudorPark heeft op velen een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Veel toekomstige bewoners zetten hun handtekening. Andere beginnen het nieuwe jaar goed met de aankoop van hun droomwoning. Wil je ook een frisse start? Maak die keuze, want de verkoop van de woningen gaat hard en nu valt er nog te kiezen. 

Wat brengt 2019?

Als alles voorspoedig verloopt start de bouw van Somerset in april 2019. Dit betekent dat je over ongeveer 1,5 jaar je intrek kunt nemen in je nieuwe huis. In Somerset zijn nog woningen beschikbaar, maar wacht niet te lang, want er is een groot aantal reeds verkocht. Dus, gaat die ene woning niet uit je gedachte en wil je ook een frisse start? Bel Wieke, Bas of Eric voor meer informatie. Ook ben je in de kerstvakantie op zaterdag van harte welkom in het Tudorhouse. 

Belangrijk om te weten: voorlopig worden er geen eengezinswoningen meer in verkoop gebracht. Bekijk het aanbod in Somerset

De bouw van Shakespeare Island start in maart 2019. De bouw van Windsor Court, de nieuwste fase in TudorPark, start naar verwachting  in september 2019.  

Naar verwachting start in de loop van 2019 de verkoop van een dertigtal appartementen. Ook wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe deelplannen. Hierover vertellen we je graag later meer. Houd de website in de gaten en meld je aan als belangstellende.

We wensen jou…

Gezellig met vrienden en familie de feestdagen doorbrengen, open haard aan en genieten. Wij wensen je alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Dankbare en hartelijke groet,
Verkoopteam TudorPark