Tudorpark: Wonen in Tudorstijl

Wat dit nieuwbouwproject echt uitzonderlijk maakt, is de karakteristieke Engelse Tudor bouwstijl. Herkenbaar zijn de steile daken met vlakke pannen, ramen met roede-verdelingen en opvallende schoorstenen. Alle woningen zijn met gevoel voor detail gebouwd. Eenmaal binnen geniet je van de ruimte en het comfort.
Deze onderscheidende architectuur komt ook terug in het omliggende landschap. Een kronkelig lint van groen en water loopt als een ader door Tudorpark. Geen recht toe recht aan nieuwbouwwijk dus. Tudorpark is anders en spreekt veel mensen direct aan.

Landelijk, maar ook dichtbij de stad

Tudorpark biedt je de ruimte en sfeer van een fraai plattelandsdorp maar dan midden in de Randstad. Restaurants, winkels, scholen en sportfaciliteiten vind je op steenworp afstand. Hardlopen of recreëren doe je bij de Toolenburger Plas. Maar je bent ook zo op het strand, in Haarlem, in Amsterdam, Amstelveen of op Schiphol. Centraler kan bijna niet!

Wat gaat er binnenkort in verkoop komen?

Goed nieuws: zeer binnenkort start Dura Vermeer met de verkoop van twee nieuwe plandelen in Tudorpark. Binnenkort volgt meer gedetailleerde informatie over de woningtypen en prijzen op deze website en via Facebook. Blijf ons volgen en schrijf je in als belangstellende om als eerste op de hoogte te worden gehouden!

Shakespeare Island

Shakespeare Island is met recht een eiland. Geen doorgaand verkeer, maar wel goed bereikbaar voor mensen die er echt moeten zijn. Op zo’n mooie plek mag je dan ook iets verwachten. In totaal komen er op Shakespeare Island 36 bijzondere woningen op ruime kavels.

Buckingham Quarter

Tussen Shakespeare Island en de inmiddels bebouwde en bewoonde kavels aan de Bennebroekerweg komt een kleinschalige buurt die grotendeels aan het water grenst. Door de ligging goed ontsloten naar de doorgaande weg en toch intiem van opzet. In Buckingham Quarter is plaats voor verschillende woningtypen. In totaal komen hier 70 woningen.