TudorPark: wonen in Tudorstijl

De karakteristieke Engelse Tudor bouwstijl maakt dit nieuwbouwproject echt uitzonderlijk. Herkenbaar zijn de steile daken met vlakke pannen, ramen met roede-verdelingen en opvallende schoorstenen. Alle woningen zijn met gevoel voor detail gebouwd. Eenmaal binnen geniet je van de ruimte en het comfort. Deze onderscheidende architectuur komt ook terug in het omliggende landschap. Een kronkelig lint van groen en water loopt als een ader door TudorPark. Geen recht toe recht aan nieuwbouwwijk dus. TudorPark is met recht anders. Benieuwd? Kom langs in het Tudorhouse, pak een Tudorfiets en ontdek zelf deze mooie romantische wijk!

Landelijk, maar dichtbij de stad

TudorPark biedt je de ruimte en sfeer van een fraai plattelandsdorp maar dan midden in de Randstad. Restaurants, winkels, scholen en sportfaciliteiten vind je op steenworp afstand. Hardlopen of recreëren doe je bij de Toolenburger Plas. Maar je bent ook zo op het strand, in Haarlem, in Amsterdam, Amstelveen of op Schiphol. Centraler kan bijna niet!

Wonen in TudorPark

In TudorPark worden uiteindelijk circa 1200 nieuwbouwwoningen gebouwd, geïnspireerd op de Engelse Tudorstijl. De eerste fase is alweer enkele jaren geleden opgeleverd en de bouw van Buckingham Quarter is in volle gang. Door het grote aanbod in type, grootte en uitstraling van haar woningen, biedt TudorPark een thuis voor iedereen. Vanzelfsprekend worden de woningen gefaseerd verkocht. Op de pagina ‘Planning’ lees je meer informatie over het huidige- en toekomstige woningaanbod.

Shakespeare Island: nog enkele woningen te koop

Somerset fase 1: nu in verkoop

Windsor Court: vrijdag 30 november in verkoop