TudorPark: wonen in Tudorstijl

De karakteristieke Engelse Tudor bouwstijl maakt dit nieuwbouwproject echt uitzonderlijk. Herkenbaar zijn de steile daken met vlakke pannen, ramen met roede-verdelingen en opvallende schoorstenen. Alle woningen zijn met gevoel voor detail gebouwd. Eenmaal binnen geniet je van de ruimte en het comfort. Deze onderscheidende architectuur komt ook terug in het omliggende landschap. Een kronkelig lint van groen en water loopt als een ader door TudorPark. Geen recht toe recht aan nieuwbouwwijk dus. TudorPark is met recht anders. Benieuwd? Kom langs in het Tudorhouse, pak een Tudorfiets en ontdek zelf deze mooie romantische wijk!

Landelijk, maar ook dichtbij de stad

TudorPark biedt je de ruimte en sfeer van een fraai plattelandsdorp maar dan midden in de Randstad. Restaurants, winkels, scholen en sportfaciliteiten vind je op steenworp afstand. Hardlopen of recreëren doe je bij de Toolenburger Plas. Maar je bent ook zo op het strand, in Haarlem, in Amsterdam, Amstelveen of op Schiphol. Centraler kan bijna niet!

Nu in verkoop! Buckingham Quarter

Tussen Shakespeare Island en de inmiddels bebouwde en bewoonde kavels aan de Bennebroekerweg komt een kleinschalige buurt die grotendeels aan het water grenst. Door de ligging goed ontsloten naar de doorgaande weg en toch intiem van opzet. In Buckingham Quarter komen in totaal 77 woningen in verschillende woningtypen en één vrije kavel. Inmiddels is ruim 80% van de woningen verkocht. Ben je geïnteresseerd in een woning in Buckingham Quarter? Er zijn nog enkele woningen vrij. Bekijk het actuele aanbod.

In voorbereiding: Shakespeare Island

Shakespeare Island is met recht een eiland. Geen doorgaand verkeer, omringd door water en een groenplein waar kinderen samen kunnen spelen.

In totaal komen er op Shakespeare Island 33 bijzondere woningen op ruime kavels, waarvan 22 twee-onder-een kapwoningen en 11 vrijstaande woningen.

Alle woningen liggen met de achtertuin aan het water en krijgen een fraaie flonder waarbij het mogelijk is om een terras aan het water te maken. De woningen hebben allemaal 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Word je net zo enthousiast als wij? Schrijf je dan in als belangstellende. De komende maanden werken we de plannen verder uit en daar houden we je graag van op de hoogte.