Luxe en comfortabel wonen in Tudor Castle

Aan een groen plantsoen met sierlijke waterpartij komt Tudor Castle. Een statig woongebouw met de meest luxe appartementen van TudorPark. Met minimaal 100 m² woonoppervlakte, een eigen parkeerplaats en een heerlijke buitenruimte, zijn de bouwstenen gelegd voor een fijn thuis. Hier woon je omringd door groen en dankzij de veelal verdiepingshoge ramen geniet je daar optimaal van. Tudor Castle ligt in Somerset, het hart van TudorPark. Door de ligging woon je hier heel vrij en ontspannen, met alle voorzieningen prettig dichtbij. Kom straks aanrijden over de bruggetjes en voel je gelijk thuis. De kronkelende straten van TudorPark dragen bij aan de romantische sfeer van de wijk. De rondweg brengt je naar het statige Tudor Castle. Zie jij jezelf hier al wonen?

Het goede leven leef je in Tudor Castle

Tudor Castle straalt klasse uit. Ook hier is de kenmerkende Tudorstijl weer terug te zien aan de kapvorm met dwarskapjes, de markante schoorstenen en donkere raamkozijnen met slanke roedeverdeling. Wat de architectuur al doet vermoeden, wordt waargemaakt. Achter de charmante gevels gaan 31 zeer ruime, gasloze woningen schuil met vloerverwarming. De auto parkeer je in de half verdiepte parkeergarage onder het gebouw, waarna je de lift neemt naar jouw woonverdieping. Veilig, droog en gemakkelijk.

Na de oplevering gelijk verhuizen

De appartementen in Tudor Castle zijn helemaal af. Je kunt direct na de oplevering verhuizen. Van een prachtige SieMatic keuken, modern sanitair en tegelwerk tot afgewerkte wanden en vloeren, alles zit erin. We willen jou graag ontzorgen en het je makkelijk maken om op deze mooie plek te gaan wonen. Alles is bij de v.o.n.-prijs inbegrepen en kun je ook meefinancieren. Prettige bijkomstigheid is dat de complete afwerking onder de SWK garantie valt.

Alle appartementen verkocht!

De bouw van Tudor Castle is inmiddels in volle gang. Heb je nog vragen?

Neem contact op met het verkoopteam