Het slotstuk heet Canterbury

Canterbury is het nieuwste en laatste deelplan dat verkocht en gebouwd wordt in TudorPark. Pak je deze kans om hier een nieuwbouwwoning in Tudorstijl te kopen? Canterbury is een groot gebied met een divers woningaanbod, waaronder 132 koopwoningen. Deze gaan we gefaseerd verkopen. Met deze sneak preview lichten we vast een tipje van de sluier. Of we het beste voor het laatst bewaard hebben? Oordeel zelf! Canterbury ligt naast Brighton Court, aan de oostkant van TudorPark.

Geschiedenis

Canterbury is een middeleeuwse stad in zuidoost Engeland met een rijke geschiedenis en veel Tudorhuizen. Van simpel tot heel gedetailleerd. Deze fantastisch mooie plek staat bekend om de kathedraal en is nu een bedevaartsoord én studentenstad. De Tweede Wereldoorlog raakte de stad behoorlijk, maar gelukkig zijn veel gebouwen blijven staan in de binnenstad. Deze worden nu gekoesterd. De architecten vonden in Canterbury volop inspiratie om tot het ontwerp van de woningen te komen.

Planning start verkoop

In het voorjaar van 2021 beginnen we met de verkoop van 62 woningen: 31 betaalbare rijwoningen: 7 liggen er in Brighton Court en 24 in Canterbury, 23 eengezinswoningen (waarvan er 6 extra breed zijn) en 8 fraaie twee-onder-een kapwoningen. Dezelfde twee-onder-een kapwoningen verkochten we ook in Brighton Court. Misschien ken je ze wel. De uitwerking van de plannen is in volle gang. De eerste inspiratie schetsen delen we graag met je.

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan, dan laten we je snel meer zien en houden we je op de hoogte. Heb je nu al vragen? Bel of mail het verkoopteam! Zij helpen jou graag.

Houd mij op de hoogte! Neem contact op